Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi biri bana bunu olayı anlatsın PES13 oynayanlar :) yahu arkadaş pes13 yama yükleyecegim kıtserver ile beceremedim la bir anlatsaniz su kardeşinize - - - Eklendi - - - kimse yok mu açep.
yahu arkadaş pes13 yama yükleyecegim kıtserver ile beceremedim la bir anlatsaniz su kardeşinize - - - Eklendi - - - kimse yok mu açep.
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi jackalmami' Alıntı: Off Gökay abi off. Yere düşsen, beni kaldırın diye konu açacaksın yahu Genişletmek için tıkla ... mami ne yapayım valla yapıyorum yapıyorum olmuyor ha araştırıyorum doğru düzgün anlatan da yok :
jackalmami' Alıntı: Off Gökay abi off. Yere düşsen, beni kaldırın diye konu açacaksın yahu Genişletmek için tıkla ... mami ne yapayım valla yapıyorum yapıyorum olmuyor ha araştırıyorum doğru düzgün anlatan da yok :
jackalmami Üye 10baros10' Alıntı: mami ne yapayım valla yapıyorum yapıyorum olmuyor ha araştırıyorum doğru düzgün anlatan da yok : Genişletmek için tıkla ... Şakaydı zaten İstediğin kadar konu aç, Köpeğin olsun senin
10baros10' Alıntı: mami ne yapayım valla yapıyorum yapıyorum olmuyor ha araştırıyorum doğru düzgün anlatan da yok : Genişletmek için tıkla ... Şakaydı zaten İstediğin kadar konu aç, Köpeğin olsun senin
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi jackalmami' Alıntı: Şakaydı zaten İstediğin kadar konu aç, Köpeğin olsun senin Genişletmek için tıkla ... vay canını yiyeyim senin - - - Eklendi - - - kimse yok muu
jackalmami' Alıntı: Şakaydı zaten İstediğin kadar konu aç, Köpeğin olsun senin Genişletmek için tıkla ... vay canını yiyeyim senin - - - Eklendi - - - kimse yok muu