minoo Üye m.aker' Alıntı: ışte ben deki sorun o ben o kadar sevemedim Genişletmek için tıkla ... Yürekten gelmeli
m.aker' Alıntı: ışte ben deki sorun o ben o kadar sevemedim Genişletmek için tıkla ... Yürekten gelmeli
minoo Üye EroL' Alıntı: minoo' Alıntı: Tuttuğum takım maçında attığımız bir golün hakem tarafından verilmemesine kızıp masaya yumruk atıp bileği incitip, titreyen parmaklar ile yine de BEŞİKTAŞ yazabilmektir aşk Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Erol bu nee
EroL' Alıntı: minoo' Alıntı: Tuttuğum takım maçında attığımız bir golün hakem tarafından verilmemesine kızıp masaya yumruk atıp bileği incitip, titreyen parmaklar ile yine de BEŞİKTAŞ yazabilmektir aşk Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Erol bu nee
minoo Üye EroL' Alıntı: Bir nevi milliyetçilik duygusu Genişletmek için tıkla ... N'alaka lig maçı olduğu zaman da aynı tutku var içimde
EroL' Alıntı: Bir nevi milliyetçilik duygusu Genişletmek için tıkla ... N'alaka lig maçı olduğu zaman da aynı tutku var içimde
__piranha__ Üye minoo' Alıntı: Yürekten gelmeli Genişletmek için tıkla ... demekki ben de o yürek yok