aLone Üye yok allah korusun beni ajdarın eline ver bunu yapma daha yeni konusmaya başlamış ve çok soru soran bi çocuğu baktırtırdım öldün ata abi
yok allah korusun beni ajdarın eline ver bunu yapma daha yeni konusmaya başlamış ve çok soru soran bi çocuğu baktırtırdım öldün ata abi
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Soysuzlar Çetesi'ni izlemiş galiba... Sinemaya kilitler yakardım. Genişletmek için tıkla ... dün izledim nerden bildin ata abi yaw ama benim izlediğim nazilerle diğer devletlerin savşı gibi bir filmdi ...soysuzlar çetesi hitler ve ordusunu yok ediyordu ----------------------------- üsttekini boğalara verirdim
Praetor' Alıntı: Soysuzlar Çetesi'ni izlemiş galiba... Sinemaya kilitler yakardım. Genişletmek için tıkla ... dün izledim nerden bildin ata abi yaw ama benim izlediğim nazilerle diğer devletlerin savşı gibi bir filmdi ...soysuzlar çetesi hitler ve ordusunu yok ediyordu ----------------------------- üsttekini boğalara verirdim
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici üstüne mıktanısları yapıştırıdım sonra da kalın çivileri üstüne doğru atardım
kelbaykus Üye başını kesip cem garipoğluna verirdim --------------- Ekleme --------------- ölene kadar kolbastı oynatırdım
başını kesip cem garipoğluna verirdim --------------- Ekleme --------------- ölene kadar kolbastı oynatırdım