SkyLaBTR Üye bütün vücudu buza yapıştırırım ve birden çekerim... Bütün deri buzda kalır çin işkenceleri moden
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Üstte adam yok ki öldüreyim Genişletmek için tıkla ... bende kendimi piskopat sanırdım adam lafıyla öldürdü
x-scarface' Alıntı: Üstte adam yok ki öldüreyim Genişletmek için tıkla ... bende kendimi piskopat sanırdım adam lafıyla öldürdü
x-scarface Üye Joker6126' Alıntı: bende kendimi piskopat sanırdım adam lafıyla öldürdü Genişletmek için tıkla ...
Hıqh_VoLTaqe27 Üye x-scarface' Alıntı: Üstte adam yok ki öldüreyim Genişletmek için tıkla ... vay aras abi sen var ya sen
x-scarface' Alıntı: Üstte adam yok ki öldüreyim Genişletmek için tıkla ... vay aras abi sen var ya sen
Murat Alper Üye seni önce bayılturım sorada kimyasal zehir veririm ve üstüne bomba takıp öle öldürürüm
paşa06.40 Üye 9 yerinden bıçaklayıp gözlerini kaşıkla çıkarıp sonrada gelinlik giydirip çalılıklara atardım
Murat Alper Üye sana önce bi güzel elektrik verirdim ardından seni makinelere bağlayıp benim istediğim hale getirdikten sora istediğim komutu verip öle öldrürdüm seni
sana önce bi güzel elektrik verirdim ardından seni makinelere bağlayıp benim istediğim hale getirdikten sora istediğim komutu verip öle öldrürdüm seni
Bahaxi Üye seni suyun dibine buz küpùn içine atar 20 gün bekletip.dimes rekorlar kitabına 20 gün oranın içinde durup ölen ilk yaratık olarak tarihe geçirtirdim
seni suyun dibine buz küpùn içine atar 20 gün bekletip.dimes rekorlar kitabına 20 gün oranın içinde durup ölen ilk yaratık olarak tarihe geçirtirdim
neksushot Üye seni uçan balonun altına bağlar gökyüzübe salardım - - - Eklendi - - - seni uçan balonun altına bağlar gökyüzüne salardım
seni uçan balonun altına bağlar gökyüzübe salardım - - - Eklendi - - - seni uçan balonun altına bağlar gökyüzüne salardım
BrahimOkumus Üye Üstteki üyeyi kurşuna dizip asit kuyusuna atardım Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express
Üstteki üyeyi kurşuna dizip asit kuyusuna atardım Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express