hikmet366 Üye Staff35' Alıntı: seni sandalyeye oturtup bağlar,elektrik verir suya atardım Genişletmek için tıkla ...
Staff35' Alıntı: seni sandalyeye oturtup bağlar,elektrik verir suya atardım Genişletmek için tıkla ...
hikmet366 Üye Turan' Alıntı: seni sandalyeye bağlar mardinli serserı dinletrdm Genişletmek için tıkla ...
hsynsglmz Üye Gozlerini çıkarıp yedirtirim. Sonra igneye vücudua 10 milyon delik acarim sonra tuzlu suya atarim ölebilirsen ne mutlu sana
Gozlerini çıkarıp yedirtirim. Sonra igneye vücudua 10 milyon delik acarim sonra tuzlu suya atarim ölebilirsen ne mutlu sana
hikmet366 Üye Heroata' Alıntı: Çatttt Genişletmek için tıkla ... AAAAAAAA Acıdı [ Aman Sakın Yanlış Bir Yer Anlamayın ] - - - Eklendi - - - hsynsglmz' Alıntı: Gozlerini çıkarıp yedirtirim. Sonra igneye vücudua 10 milyon delik acarim sonra tuzlu suya atarim ölebilirsen ne mutlu sana Genişletmek için tıkla ... Güzel Laf Be
Heroata' Alıntı: Çatttt Genişletmek için tıkla ... AAAAAAAA Acıdı [ Aman Sakın Yanlış Bir Yer Anlamayın ] - - - Eklendi - - - hsynsglmz' Alıntı: Gozlerini çıkarıp yedirtirim. Sonra igneye vücudua 10 milyon delik acarim sonra tuzlu suya atarim ölebilirsen ne mutlu sana Genişletmek için tıkla ... Güzel Laf Be
Bahaxi Üye önce yerlere bi güzel tuz ruhu döker sonra senin kafanı yere sürterim ve bırakıp kaçardım.sende kendi kendine ölürsün
önce yerlere bi güzel tuz ruhu döker sonra senin kafanı yere sürterim ve bırakıp kaçardım.sende kendi kendine ölürsün
hikmet366 Üye Staff35' Alıntı: önce yerlere bi güzel tuz ruhu döker sonra senin kafanı yere sürterim ve bırakıp kaçardım.sende kendi kendine ölürsün Genişletmek için tıkla ...
Staff35' Alıntı: önce yerlere bi güzel tuz ruhu döker sonra senin kafanı yere sürterim ve bırakıp kaçardım.sende kendi kendine ölürsün Genişletmek için tıkla ...
SorgulayanAdam Üye hsynsglmz' Alıntı: Gozlerini çıkarıp yedirtirim. Sonra igneye vücudua 10 milyon delik acarim sonra tuzlu suya atarim ölebilirsen ne mutlu sana Genişletmek için tıkla ... tuzlu su az kezzap daha iyi olur
hsynsglmz' Alıntı: Gozlerini çıkarıp yedirtirim. Sonra igneye vücudua 10 milyon delik acarim sonra tuzlu suya atarim ölebilirsen ne mutlu sana Genişletmek için tıkla ... tuzlu su az kezzap daha iyi olur