Murat Alper Üye Staff35' Alıntı: seni yüksek voltajlı elektrik direğınin tepesine bağlarım. Genişletmek için tıkla ... senin bütün organlarını teker teker sökerim
Staff35' Alıntı: seni yüksek voltajlı elektrik direğınin tepesine bağlarım. Genişletmek için tıkla ... senin bütün organlarını teker teker sökerim
Bahaxi Üye seni atmosferin dışına yallar orda gıdıklarım (ayrıca ayna nedir kardeş ya bana işlemez ok
Bahaxi Üye SkyLaBTR' Alıntı: seni bülent ersoy ile evlendiririm lan Genişletmek için tıkla ... La git işine ne bülenti yaa ben seni merdaneyle kovalarım
SkyLaBTR' Alıntı: seni bülent ersoy ile evlendiririm lan Genişletmek için tıkla ... La git işine ne bülenti yaa ben seni merdaneyle kovalarım
neksushot Üye gelde koyup kilitle bakalım allah akıl fikir versin ne diyim sizin bence bakırköye bi yatmanız lazım iyi forumlar ne diyim
gelde koyup kilitle bakalım allah akıl fikir versin ne diyim sizin bence bakırköye bi yatmanız lazım iyi forumlar ne diyim
Bahaxi Üye neksushot' Alıntı: gelde koyup kilitle bakalım allah akıl fikir versin ne diyim sizin bence bakırköye bi yatmanız lazım iyi forumlar ne diyim Genişletmek için tıkla ... Maksat makara kızmana gerek yok.
neksushot' Alıntı: gelde koyup kilitle bakalım allah akıl fikir versin ne diyim sizin bence bakırköye bi yatmanız lazım iyi forumlar ne diyim Genişletmek için tıkla ... Maksat makara kızmana gerek yok.
Bahaxi Üye byduke55' Alıntı: senin boğazını rambo bıçağıyla öldrürüm kafanıda köpeklere atardım Genişletmek için tıkla ... Senin kıçına bezbol sopasıyla saldırırım
byduke55' Alıntı: senin boğazını rambo bıçağıyla öldrürüm kafanıda köpeklere atardım Genişletmek için tıkla ... Senin kıçına bezbol sopasıyla saldırırım
cokpisyakısıklı Üye Senin kafanı giden arabadan bariyerlere sürterim kezzap içiririm sonra bagaaja koyar sanayide leşim diye dolaşırım. Alem görsün
Senin kafanı giden arabadan bariyerlere sürterim kezzap içiririm sonra bagaaja koyar sanayide leşim diye dolaşırım. Alem görsün