Bahaxi Üye Heroata' Alıntı: Kadeeeeer kaddeeeerr sen bize inannmadiin. ....... Staff35 icin Gaarayi cagrip isini bitirirdm Genişletmek için tıkla ... En kötü ölüm bu olsa gerek .sanada görünmez savaşçıyı yolluyorum.
Heroata' Alıntı: Kadeeeeer kaddeeeerr sen bize inannmadiin. ....... Staff35 icin Gaarayi cagrip isini bitirirdm Genişletmek için tıkla ... En kötü ölüm bu olsa gerek .sanada görünmez savaşçıyı yolluyorum.
SkyLaBTR Üye türkiye yunanistan milli maçında sana yunan forması giydirip Türk taraftarlar arasına atarım
Hıqh_VoLTaqe27 Üye SkyLaBTR' Alıntı: türkiye yunanistan milli maçında sana yunan forması giydirip Türk taraftarlar arasına atarım Genişletmek için tıkla ... pestili çıkardı heralde
SkyLaBTR' Alıntı: türkiye yunanistan milli maçında sana yunan forması giydirip Türk taraftarlar arasına atarım Genişletmek için tıkla ... pestili çıkardı heralde
Bahaxi Üye Seni iple sandalyeye bağlayıp sana elektrobşok verirdim - - - Eklendi - - - Seni iple sandalyeye bağlayıp sana elektroşok verirdim
Seni iple sandalyeye bağlayıp sana elektrobşok verirdim - - - Eklendi - - - Seni iple sandalyeye bağlayıp sana elektroşok verirdim
Bahaxi Üye senin kafanı doğalgaz borusuna tıkayıp vücudunuda doğalgaz sobasının içine sokar .7 derecede sobayı yakarım.
senin kafanı doğalgaz borusuna tıkayıp vücudunuda doğalgaz sobasının içine sokar .7 derecede sobayı yakarım.