Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Ata abinin eline veririm Genişletmek için tıkla ... Yasminoz'a değil bana yazdın sandım önce, dedim ne oluyor Dafny' Alıntı: aç bırakırdım Genişletmek için tıkla ... Yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim... Patlatırdım
Revengeful' Alıntı: Ata abinin eline veririm Genişletmek için tıkla ... Yasminoz'a değil bana yazdın sandım önce, dedim ne oluyor Dafny' Alıntı: aç bırakırdım Genişletmek için tıkla ... Yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim... Patlatırdım
Dafny Üye Praetor' Alıntı: Yasminoz'a değil bana yazdın sandım önce, dedim ne oluyor Yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim... Patlatırdım Genişletmek için tıkla ... oovv bu ne yaa biraz gec oldu ama onu pc.ye baglardım 52 saat snra radyasyondan ölürdü
Praetor' Alıntı: Yasminoz'a değil bana yazdın sandım önce, dedim ne oluyor Yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim yedirirdim... Patlatırdım Genişletmek için tıkla ... oovv bu ne yaa biraz gec oldu ama onu pc.ye baglardım 52 saat snra radyasyondan ölürdü
X-LifeHard Üye Sarı kırmızı renklere boyanmış bir odaya koyarım, sonra Galatasaraylı yaptırırım fanatik Beşiktaşlıların eline atarım
Sarı kırmızı renklere boyanmış bir odaya koyarım, sonra Galatasaraylı yaptırırım fanatik Beşiktaşlıların eline atarım
Dafny Üye Revengeful' Alıntı: Zaten Galatasaraylıyım Genişletmek için tıkla ... bu laf iyiydi pınarın eline verirdim --------------- Ekleme --------------- batuone' Alıntı: karnesindeki notları 0 yapardım korkudan kendini öldürürdü Genişletmek için tıkla ... sanki ben tum notlarımın 0 olmadıgını blmiyorum
Revengeful' Alıntı: Zaten Galatasaraylıyım Genişletmek için tıkla ... bu laf iyiydi pınarın eline verirdim --------------- Ekleme --------------- batuone' Alıntı: karnesindeki notları 0 yapardım korkudan kendini öldürürdü Genişletmek için tıkla ... sanki ben tum notlarımın 0 olmadıgını blmiyorum
X-LifeHard Üye Ha pardon uzaktan bakınca beşiktaşlı sandım Olsun daha kolay Galatasaraylı olursun Televizyonlarla döşenmiş duvarlı bir odaya koyarım, her televizyona da ayrı bir korku filmi koyarım
Ha pardon uzaktan bakınca beşiktaşlı sandım Olsun daha kolay Galatasaraylı olursun Televizyonlarla döşenmiş duvarlı bir odaya koyarım, her televizyona da ayrı bir korku filmi koyarım
Revengeful Emekli Yönetici Pınar ne alaka --------------- Ekleme --------------- Hırsızcep in eline veririm