Biraz'dan herşeyi itiraf edeceğim...

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Biraz'dan herşeyi itiraf edeceğim...
Kismetse biraz'dan 2 yıllık sözlüme onunla tanışmadan önce yaşadığım çirkef hayatı itiraf edeceğim. Artık saklamanın bir anlamı Yok diye düşünüyorum. Eğer yoluna yoldaş olacak biri ile hayat kurmayı planlıyorsan karşın'da ki seni en az senin kadar bilmeli...

Insallah doğru bir karar almışımdır Ve inşallah beni geçmişle yargılamaz...

emreolol

Üye
cok cok kotuyse bence soyleme eger herseyi goze aldiysan sozlun anlayisli biriyse itiraf et ama unutma seni terk etme olasiligi olabilir senin ne itiraf edecegine bagli ins anlayisla karsilar kardesim iyi sanslar butun bu yazdiklarinda dogru 100% katiliyorum

messevim

Üye
    Konu Sahibi

inşallah öyle birsey olmaz. Itiraf etmeliyim böyle içim hiç rahat değil. Ha şimdi öğrenecek ha sonra...

- - - Eklendi - - -

inşallah öyle birsey olmaz. Itiraf etmeliyim böyle içim hiç rahat değil. Ha şimdi öğrenecek ha sonra...

bencede gizli birşey olmamalı akışına bırak tabi bu benim fikrim

emreolol

Üye

eger sonradan ogrenme ihtimali yoksa bence birak soyleme yok vicdanim rahatlamicak diyosan soz senin basla soylemeye

messevim

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi söyledim. Onun cevabı: ''Doğrusu üzüldüm. Ama geçmişin ile seni yargılayamam. Ben geçmişe değil seninle beraber olduğum 2 yıla bakarım. Seninle 2 yıldır birlikteyiz Ve geçmişte yaşadığın yanlışları yaptığını görmedim. Buda tövbe edip aynı hataları yapmadığını gösteriyor. Hz Ömer zamanın'da kızını diri diri gömmüştü. Ama daha sonra adaletin timsali oldu.'' dedi Bana.
.
Böyle anlayışli bir sözlüm olduğu için ne kadar şükretsem az....

-Emre

Üye

Çok Sanslisin =)