researcher Üye Salih' Alıntı: bırak naneyi, noveliçin bademi var Genişletmek için tıkla ... anlasılacak diorum ... --------------- Ekleme --------------- Adem' Alıntı: Benim devreler yandı. Ne yahu bu badem, bağdem Genişletmek için tıkla ... bellek read olmadı... hata raporu gondermek istermisin yada direk badem...
Salih' Alıntı: bırak naneyi, noveliçin bademi var Genişletmek için tıkla ... anlasılacak diorum ... --------------- Ekleme --------------- Adem' Alıntı: Benim devreler yandı. Ne yahu bu badem, bağdem Genişletmek için tıkla ... bellek read olmadı... hata raporu gondermek istermisin yada direk badem...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici ben de adem abiye badem abi diyorsunuz zannettim Aslında fena da olmadı Badem abi
researcher Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: ben de adem abiye badem abi diyorsunuz zannettim Aslında fena da olmadı Badem abi Genişletmek için tıkla ... lakap takmak?...o kadar yuzeysel insanlar diiliz ....
TuRkiShCowboy' Alıntı: ben de adem abiye badem abi diyorsunuz zannettim Aslında fena da olmadı Badem abi Genişletmek için tıkla ... lakap takmak?...o kadar yuzeysel insanlar diiliz ....
Lina_TR Üye Başlarım lan böyle cafelere adam gibi cafe yapın 150 bilgisayar var hepsi dolu. Rahatladım birazcık
Lina_TR Üye V & A' Alıntı: Ya ben o keçiyle asla yanyana gelemem korkarım. Terapi falan olmaz o bana. Genişletmek için tıkla ... Adem abiden korkmuyo da keçiden korkuyo şimdi tam rahatladım
V & A' Alıntı: Ya ben o keçiyle asla yanyana gelemem korkarım. Terapi falan olmaz o bana. Genişletmek için tıkla ... Adem abiden korkmuyo da keçiden korkuyo şimdi tam rahatladım
Salihyet Üye Konu Sahibi Lina_TR' Alıntı: Başlarım lan böyle cafelere adam gibi cafe yapın 150 bilgisayar var hepsi dolu. Rahatladım birazcık Genişletmek için tıkla ... Cafe sektörüne girmek lazım
Lina_TR' Alıntı: Başlarım lan böyle cafelere adam gibi cafe yapın 150 bilgisayar var hepsi dolu. Rahatladım birazcık Genişletmek için tıkla ... Cafe sektörüne girmek lazım
Penelope Üye Lina_TR' Alıntı: Adem abiden korkmuyo da keçiden korkuyo şimdi tam rahatladım Genişletmek için tıkla ... Adem kim miş niye korkim o korksun benden. ama hayvanlardan fena tırsıyorum o ayrı duymasın salar üstüme hepsini
Lina_TR' Alıntı: Adem abiden korkmuyo da keçiden korkuyo şimdi tam rahatladım Genişletmek için tıkla ... Adem kim miş niye korkim o korksun benden. ama hayvanlardan fena tırsıyorum o ayrı duymasın salar üstüme hepsini