BiR Zahmet İlgili ArkadaşLar Bakabilirler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
BiR Zahmet İlgili ArkadaşLar Bakabilirler mi?
Arkadaşlar aşağıdaki linkte olan şarkının mp3 ü sizlerde varsa lütfen bana yollayarak yardımcı olabilir misiniz? Yoksa bulma imkanınız olursa sevinirim.Şimdiden ilgili olan arkadaşlara teşekkür ederim..saygıLar

İyi ForumLar

FerreT

Üye
Dostum..MP3 bulmaktansa Youtubedeki istediğin Klibin muziğini mp3e çevirmeye ne dersin
Aşağıda linkteki dosyayı indir..Youtube video urlsini kopyala yapıştır mp3 olarak insin..Herkese tavsiye ederim

leiche

Emekli Yönetici
saol ferret

FerreT

Üye
mp3 olarak istiyorsan Şarkıcı ismini vs..tam olarak yazman gerekir..

ben hiçkimseye tavsiye etmem çünkü videolara eklenen mp3lerin bitleri oldukça düşük olduğu gibi bir çoğu wma formatında eklendiği için progamla mp3e çevrildiği vakit orjinal ses kalitesinde olmuyor

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Tam ismine gerek yok dostum..Orada verdiğim linkte zaten var ismi..Youtebe linkini vereyim bir saniye.

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
buyrun videosu şarkı bu.

FerreT

Üye
Dstm Sana önerdiğim Programla çevirmedin mi

Nazy

Üye
ben hiçkimseye tavsiye etmem çünkü videolara eklenen mp3lerin bitleri oldukça düşük olduğu gibi bir çoğu wma formatında eklendiği için progamla mp3e çevrildiği vakit orjinal ses kalitesinde olmuyor
Bazı videolarda kalite iyi oluyor
Hiç yoktan iyidir
emeğe saygı

Ozan

Admin
Mp3 paylasmayınız arkadaslar, yasak oldugunu tekrar hatırlatırım bilginize.

FerreT

Üye
Fakat bu mp3 değil Programla youtubedeki şarkıları mp3e çeviren bi Program..Kalitesi mp3 değil

sahin_k

Üye
gerard joling- Boulevard
aradıgın parca bu galıba arkadasım

mservank

Üye
Hayır ben attım linki ama indirdi mi bilmiyorum.

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.Sağolun..Sorunum giderildi.SaygıLar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...