fk555897 Üye Telefonuna zehirli gaz yerleştireceğim ve telefonu açtığı anda hoparlörden çıkan gaz sonucu ölecek. Çok hayalperestim.
Telefonuna zehirli gaz yerleştireceğim ve telefonu açtığı anda hoparlörden çıkan gaz sonucu ölecek. Çok hayalperestim.
.caner. Üye Korktum. Karşısına güzel bir kız çıkacak. Kendine aşık edecek ve gece bom kan kaybı sonucu ölüm.
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Tavsan kılığına girip.kendimi sevdircem tam severken tavsan tuylerinin arasina sıkışırtığim kurşun kalemi gözüne sokcam :-P
Tavsan kılığına girip.kendimi sevdircem tam severken tavsan tuylerinin arasina sıkışırtığim kurşun kalemi gözüne sokcam :-P
mesutcinik Üye yeni aldığın pahalı telefona bakayım derken elimden kayıp düşürmek ve bu şekilde gerçekleşen kalp krizi...
yeni aldığın pahalı telefona bakayım derken elimden kayıp düşürmek ve bu şekilde gerçekleşen kalp krizi...
jetblacklife27 Üye ne uğraşıyorsunuz yok tavşan kılığı falan köyden ak-47 yi alırım kafaya tek kurşun beyni parçalanır gider al sana fıstık gibi suikast
ne uğraşıyorsunuz yok tavşan kılığı falan köyden ak-47 yi alırım kafaya tek kurşun beyni parçalanır gider al sana fıstık gibi suikast