Bir test yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Bir test yapalım
Arkadaşlar kısa bir test yapabilir miyiz?

Şimdi siz mağazadan Hardware Test uyg. indirip testler arasından hardware kısmından Internal SD speed testini yapabilir misiniz? Bunu şu diğer hafızasına işlem yapan uyg. KULLANMAYANLAR yapabilir mi bir test yapıyorum lütfen...

- - - Eklendi - - -

bu test sonuçlarını buraya yazar mısınız toplamda sadece 3 tane sayı yazacaksınız lutfen

Write speed:24.38mbs
linear read speed:356,81mbs
random Read speed:310,37mbs
sonuç bu kardeşim

diğer klasörü ile ilgili hiçbir işlem kullanmadım ama Alikemal abinin paylaşmış olduğu uygulamayı kullandım sadece genel olarak

- - - Eklendi - - -

Shrink storage uygulamasını kullandım ama diğer diye ayırd etmedim

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım uyg. zaten sadece diğer klasörü için değil mi?Uyg

- - - Eklendi - - -

nasıl kullandın.fill Phone storage ye badmadın mı

yok öyle bir şey fark etmedim ben şu hafızayı boşaltan uygulamadan bahsediyoruz dimi

evet forumda paylaşılan hafızayı temizleyen uyg. kullandınız mı?

kardeşim şimdi denedim diğere hiç dokunmuyor bende uygulamalar hafızasına dokunuyor

- - - Eklendi - - -

yani uygulamalarda oynama oluyor diğerde değil

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim şimdi denedim diğere hiç dokunmuyor bende uygulamalar hafızasına dokunuyor

- - - Eklendi - - -

yani uygulamalarda oynama oluyor diğerde değil

peki o uyg. kullanmadan bu testi yaptınız yoksa kullandıktan sonra mı?Bir de bu uyg. hafızayı önce dolduruyor demi?

peki o uyg. kullanmadan bu testi yaptınız yoksa kullandıktan sonra mı?Bir de bu uyg. hafızayı önce dolduruyor demi?

evet daha önce kullanmıştım,evet kardeşim dolduruyor ama uzun süreli eklemediğim zaman doldurup gazıza yeterli değil diye uyarı veriyor,ve kendisi boşaltmıyor tekrar ben kısa süreli dokunup kapatınca eskisine göre biraz daha boşalıyor gafıza

23.30. 323.94. 278.45 benim sonuçlar uygulamayı hiç kullanmadım diğer klasörü 6.86 GB

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sağ olun.Ben demek ki uyg. hiçbir zararı yokmuş.. Bendeki 26.13 364.2. 382.5 (Ama telefon yeni açılmış boşta iken bu bazen 310 lara düşüyor)

Bu arada uyg. Birçok test yapmaya yarıyor ayrıca tool kısmında gps wifi Bluetooth gibi şeyleri başlangıç ekranına ekleyeniliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...