BLasTeaR Üye Kardeşim yerinde olsam N8 alırdım. Her yönden iyi, yinede senin kararın. Bende araştırıyorum uyguna N9 veya N8 .. Neyse, şimdiden hayırlısı olsun kardeşim.
Kardeşim yerinde olsam N8 alırdım. Her yönden iyi, yinede senin kararın. Bende araştırıyorum uyguna N9 veya N8 .. Neyse, şimdiden hayırlısı olsun kardeşim.
X-pro161 Üye Konu Sahibi Sailfish' Alıntı: Kardeşim yerinde olsam N8 alırdım. Her yönden iyi, yinede senin kararın. Bende araştırıyorum uyguna N9 veya N8 .. Neyse, şimdiden hayırlısı olsun kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sağol rzgzm' Alıntı: beyler 701 8mp ama zeiss lensi yokbu arada hayırlı olsun ama telefon modeli seçme hakkı veriyorlar mı öyle ya? Genişletmek için tıkla ... ben sorunca öyle dediler bilmiyorum verip vermediklerini normalde ben sorunca bu cevabı verdiler
Sailfish' Alıntı: Kardeşim yerinde olsam N8 alırdım. Her yönden iyi, yinede senin kararın. Bende araştırıyorum uyguna N9 veya N8 .. Neyse, şimdiden hayırlısı olsun kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sağol rzgzm' Alıntı: beyler 701 8mp ama zeiss lensi yokbu arada hayırlı olsun ama telefon modeli seçme hakkı veriyorlar mı öyle ya? Genişletmek için tıkla ... ben sorunca öyle dediler bilmiyorum verip vermediklerini normalde ben sorunca bu cevabı verdiler