bir soruu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
bir soruu
nokia c6-01 e 680 mHz işlemci koyuyor ama
asha 303 modelinde 1 Ghz işlemci var ama ondada s40 var
bu S40 bildiğimiz java s40 mı bu konuda beni aydınlatırmısınız

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet s40 1ghz işlemci yazacaktın sanırım.. asha yla c6 nın sikletleri çok farklı

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
pardon işlemci yazacaktım ama siklet dediğini anlayamadım

evet zaten symbian da aşırı gerek yok onlara bende c6 var tintin hariç her oyunu açıyor yani bi farkı yok n8 le bu açıdan

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
asha klavyeli ve daha çok orta bütçe cihazı.. 1 ghz işlemciye de ihtiyacı yok aslında ama koyulmuş

E_yedi

Üye
evet zaten symbian da aşırı gerek yok onlara bende c6 var tintin hariç her oyunu açıyor yani bi farkı yok n8 le bu açıdan

arkadasım demıssın ya tın tın oyununu acmıyor dıye .. Benım e7 de o oyunu acmadı sebebının ne oldugunu bılıyormusun acaba. Oyunun acılısında reklamlık bolumun bır yerınde donup sonra kendısı cıkıyor.

o oyun için gpu ve cpu'nun yüksek olması gerekiyor c6 n8 e7 c7 gibi 1. Nesil cihazlar kaldırmıyor o oyunu bilgisayar gibi düşün oyun yükleniyor ama ekran kartın yetmiyormuş gibi bu da öyle 2. Nesil cihazlarda çalışıyor hani şu fp1 gelenlere

bildiğinin s40 o kardeşim.s40'a 1ghz ram koyacaklarına bize koysalar daha iyiydi

tintin 1 ghz işlemci istiyor. O yüzden atıyor.

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
ufak bir araştırma yaptım arm v6 ile arm v 7 arasındaki farkı biliyosunuzdur snapdragonunda bu firmada bi yeri var ama bunlar markasız ve 500 mhz güç sağlar sağlamaz.ramlerdeki DDR(Mhz) olayı gibi düşünün

doctorrr

Üye
vay adam işi çözmüş burda bize dağılmak düşer babalar hadin gidek

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
estağfirullah sadece kendimi deil herkesi aydınlatmış oldum

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
adam haklı beyler dağılıyoruz bilgi için kardeşim

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu

beyler niye dağlıyonuz bekliyin belki daha yararlı şeyler söyleyecek bilmediğimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...