bir soru adli tip üzerine : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öldürüp atmışlar kesin sorunun cevabı budur

lolaman

Üye
Ben bu hikayeyi biliyorum.Bir adam varmış ölmüş.

zaza

Üye
Cesedi göster bak nasıl buluyorum.

cay icerken evet
nobette gece kahvalti yapiyoduk bizim doktorlarla ekip ortam iyi falan derken.konu buraya geldi
cesetler hastanede baska ne konusulurki .d

Zaten hastanede şu vardır,toplaşıp bir araya gelindiğinde,genelde bu olay ya kantinde yada topluca çay fondip yaparken akıllarına bir beyin fırtınası gelir Hasta kontrolde,ameliyat vs vs o anda hep işine konsantredirler ama arada hep birlikte oldular mı tabi buna ek olarakta çay olur Toplaşıp,kafa kafaya verip aklına hiç gelmeyecek olaylar orda konuşulur,hastayla ilgilenirken önceden kafada yazar çizer ama oraya saklar Doktor arkadaşlarım vardı,katin zamanında denk gelirdim yada odada kızlı/erkekli toplanıp beyin fırtınası yaratacakları tutardı o ara öyle bir piskoljiye sahip olunca,bende aradan fırlayıp "tiner mi çektiniz"diyesim tutuyordu

Tepkiler: Tuba.Erva

MrTech

Üye
la noli burda

normal bir insan vücudu bir oda odunu bir araya getirip insani icine atsalar yanar hasar görûr ama kül olacak derecede yanmaz'
demişsin , demekki kendi kendini yakamaz çünkü ceset kül olmuş durumda ateşi birileri tarafından sürekli arttırılması sağlanmalı . Birisi planlı şekilde yakmış ?

Konu Sahibi
aslında kandırdım sizi
baska fıkrı olan cıkcakmı dıye
isa bılmıstı
yanı normalde kendı yandıysa dumanı solumaktan hem akcıgerlerı hemde trakeasından anlasılır
dıger turlu öldürülüp yakıldıysa hastanın akcıgerı
ve trakeası tertemızdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...