Bir karne günü daha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mservank

Üye
Evet bir karne günü daha .Dün e okula zorla girdim ve baktığıma pişman oldum.
Analitikçi ortalamamı düşürmüş edebiyatçı da kimyacı şeref.siz her zamanki gibi 4 te bırakmış.
Arkadaşımla aramda yazılı notları toplamın fark 2 puan ona 5 düştü bana 4 düştü şimdi arabasını çizsem hak etmiyor mu sorarım size ey öğretmenden çeken öğrenci milleti

Praetor

Emekli Yönetici
Yapmayın yahu, yapmayın...
Ofiste çalışırken böyle lise hatıraları geliyor aklıma
Oooof of...

Benim de 1li 1li karnelerim olmuştu ortalamamı düşüren...
Bence ortalamaya o kadar takılmayın. Ben okul ortalamasının altında kalmıştım ama 1. tercihime yerleştim

Abartmamak kaydıyla tabii
Ve Öss'ye 1 sene sağlam çalışmak şartıyla (Dershanedeki dersleri sakın kaçırmayın )

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eyvallah abi
Uyacam bu tavsiyelere ama ortalamanın da altında kalmayacaz yani

--------------- Ekleme ---------------

Arabayı çizmek olmaz lastiklerine bi şey yap çizmeye karşıyım
Şaka bi yana doğrudur bahsettiğin öğretmenler çok fazla insanı bıktırırlar okuldan soğuturlar
Yapılacak tek şey ona muhtac olmada kendi hakkınla karneye 5 düşürmek.
Tabi bu benim görüşüm kendi hakkınla dediksek %100 kendi hakkın olmasa da olur yani(anladın sen onu öğretmene yakalanmamak şartıyla)

mservank

Üye
Kimyam kötü kabul ediyorum tek 4 düşen dersim kimya zaten hep bu adam soğuttu bu dersten,ama ben sei yakmaz mıyım .Arabası gel beni çiz diyo ki kırmayacam arabanın o istediğini.
Bu arada praetor ilk sene çalışmak çok önemli gerçekjten ama şimdfi bizim oıkulu görsen rezil .Analitikçiye hala bozuğum 98 100 aldım yazılılardan verdiği sözlü 90 90 nedir bu şimdi . Biz ingilizceden iyi not almak için maxicep ailesi çok afedersiniz ....ı yırtıyoz .Diğer okullar ingilizce bilmiyoruz 98 aldık diyolar.Şimdi sövsem ayrı seövmesem neyse kaldı şurada 5 ay kurtuluyom Allah ın izniyle.tek özleyeceğim derste yaptığım sohbetler.(not: kimya dersinde sohbet etmiyordum+ kırılan sözlü notlarının bu sohbetlerle ilgisi yok)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Haklısın valla bilen de yüksek alıyor bilmeyen de.
çiz sen çiz..

lise yaşantımı tamamlıcam bu yılda 2. teşekkürümü aldım. son senem artık bi anlamı kalmadı ama olsun. ilerde çocuklarıma lisede iyi bi öğrenciydim diyebileğim ( lise 1 : 3 zayıf, lise 2 :2 zayıf, lise 3:1 zayıf sonunda teşekkür DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...