آنکارا Üye bir hareketli turk bayragi resimi istiyorum ben bir hareketli turk bayragi istiyorum.boooyle sanki ruzgar geliyorda bayragi hareketlendiriyor.iste boyle bi bayrak. arkadaslardan bana yardim etsinler lutfen. --------------- Ekleme --------------- size,i buyuk olsa iyi olur
ben bir hareketli turk bayragi istiyorum.boooyle sanki ruzgar geliyorda bayragi hareketlendiriyor.iste boyle bi bayrak. arkadaslardan bana yardim etsinler lutfen. --------------- Ekleme --------------- size,i buyuk olsa iyi olur
آنکارا Üye Fairy' Alıntı: bu nasıl Genişletmek için tıkla ... vaaaaaaaaa...firtinami var ?!!! bunin ruzgari cok hizli aabi
Fairy' Alıntı: bu nasıl Genişletmek için tıkla ... vaaaaaaaaa...firtinami var ?!!! bunin ruzgari cok hizli aabi
van_hoijdonk Emekli Yönetici آنکارا;1692139' Alıntı: vaaaaaaaaa...firtinami var ?!!! bunin ruzgari cok hizli aabi Genişletmek için tıkla ... Abi mi? Burcu?
آنکارا;1692139' Alıntı: vaaaaaaaaa...firtinami var ?!!! bunin ruzgari cok hizli aabi Genişletmek için tıkla ... Abi mi? Burcu?
Odysseus Üye آنکارا;1692139' Alıntı: vaaaaaaaaa...firtinami var ?!!! bunin ruzgari cok hizli aabi Genişletmek için tıkla ... Burcu abii
آنکارا;1692139' Alıntı: vaaaaaaaaa...firtinami var ?!!! bunin ruzgari cok hizli aabi Genişletmek için tıkla ... Burcu abii
آنکارا Üye peki abla olsun o zaman... --------------- Ekleme --------------- abi ve ya abla,ne fark eder ki?! ikisininde " ab " i var abii...afedersiniz ablaa --------------- Ekleme --------------- abi ve ya abla,ne fark eder ki?! ikisininde " ab " i var abii...afedersiniz ablaa
peki abla olsun o zaman... --------------- Ekleme --------------- abi ve ya abla,ne fark eder ki?! ikisininde " ab " i var abii...afedersiniz ablaa --------------- Ekleme --------------- abi ve ya abla,ne fark eder ki?! ikisininde " ab " i var abii...afedersiniz ablaa
Pure Life Üye van_hoijdonk' Alıntı: Abi mi? Burcu? Genişletmek için tıkla ... Adem' Alıntı: Burcu abii Genişletmek için tıkla ... Hanım abi de olduk Başka sıfat yakıştıracak olan
van_hoijdonk' Alıntı: Abi mi? Burcu? Genişletmek için tıkla ... Adem' Alıntı: Burcu abii Genişletmek için tıkla ... Hanım abi de olduk Başka sıfat yakıştıracak olan
Pure Life Üye Mustafa Furkan' Alıntı: Arkadaş İranlı imiş normaldir hanım ağabey.. Genişletmek için tıkla ... sen benden hiç dayak yemedin dimi mustafa
Mustafa Furkan' Alıntı: Arkadaş İranlı imiş normaldir hanım ağabey.. Genişletmek için tıkla ... sen benden hiç dayak yemedin dimi mustafa
Pure Life Üye Mustafa Furkan' Alıntı: Yemedim vallahi nasıl ağızda dağılıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hemde nasıl dağılıyor nasıl anlatamam Praetor' Alıntı: Burcu ağabeyinizle dalga geçmeyin bakayım!.. Genişletmek için tıkla ... Burcu değil atacım pınar
Mustafa Furkan' Alıntı: Yemedim vallahi nasıl ağızda dağılıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hemde nasıl dağılıyor nasıl anlatamam Praetor' Alıntı: Burcu ağabeyinizle dalga geçmeyin bakayım!.. Genişletmek için tıkla ... Burcu değil atacım pınar
Mustafa Furkan Üye Praetor' Alıntı: Burcu ağabeyinizle dalga geçmeyin bakayım!.. Genişletmek için tıkla ... Burcu ağabeyimize saygımız büyük.. Büyüksün ağabey..
Praetor' Alıntı: Burcu ağabeyinizle dalga geçmeyin bakayım!.. Genişletmek için tıkla ... Burcu ağabeyimize saygımız büyük.. Büyüksün ağabey..
Pure Life Üye Mustafa Furkan' Alıntı: Burcu ağabeyimize saygımız büyük.. Büyüksün ağabey.. Genişletmek için tıkla ... Mustafa abla seni de mini etekle falan yandakı bakkalla kırıştırırken gördüm. Elimi kana bulama benim uleyyyynnnn abla falan dinlemem deşerim haaa
Mustafa Furkan' Alıntı: Burcu ağabeyimize saygımız büyük.. Büyüksün ağabey.. Genişletmek için tıkla ... Mustafa abla seni de mini etekle falan yandakı bakkalla kırıştırırken gördüm. Elimi kana bulama benim uleyyyynnnn abla falan dinlemem deşerim haaa