ben herşeyi doğru yaptım usta videoyu izliyerek onda sıkıntı yok n85 de çalıştı e 71 de calışmadı sertifika hatası verirse eğer uygun installserver.exe yi c-sys-bin'e atman gerekir ben bunu anlamadım sadece
İşte ben de konuda var diyorum ya kardeş. işte bak kopyaladım ordan. Yani bunu yapınca sertifika sorunun kalmayacak. Sen telefonuna os 9.2 yazanı atacaksın diye hatırlıyorum e71 için. Bak anlatım da altta
* Bundan sonraki yöntemleri yaptığınızda rompatcherdaki installserver yamasının aktif (yeşil) olmasını beklemeyin çünkü o işi zaten installserver.exe görüyor.
1. YÖNTEM (installserver.exe)
Xplore'a girip sıfır tuşuna basıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede gizli dosyalar ve sistem dosyaları yazan 2 tane kutucuklu kısım geliyor onları işaretleyip çıkıyoruz. Alttaki linkten de indirdiğimiz (telefonunuza uyumlu olan) installserver.exe dosyasını c:\sys\bin içine atıyor ve telefonu kapatıp açıyoruz. Eğer sertifika sorununuz yoksa bu aşamadan sonra aşağıya geçmeyin. Yok devam ediyorsa silin o attığınız installserver.exe'yi ve alta geçin. http://www.maxicep.com/attachments/97884d1318827175/
İşte ben de konuda var diyorum ya kardeş. işte bak kopyaladım ordan. Yani bunu yapınca sertifika sorunun kalmayacak. Sen telefonuna os 9.2 yazanı atacaksın diye hatırlıyorum e71 için. Bak anlatım da altta
* Bundan sonraki yöntemleri yaptığınızda rompatcherdaki installserver yamasının aktif (yeşil) olmasını beklemeyin çünkü o işi zaten installserver.exe görüyor.
1. YÖNTEM (installserver.exe)
Xplore'a girip sıfır tuşuna basıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede gizli dosyalar ve sistem dosyaları yazan 2 tane kutucuklu kısım geliyor onları işaretleyip çıkıyoruz. Alttaki linkten de indirdiğimiz (telefonunuza uyumlu olan) installserver.exe dosyasını c:\sys\bin içine atıyor ve telefonu kapatıp açıyoruz. Eğer sertifika sorununuz yoksa bu aşamadan sonra aşağıya geçmeyin. Yok devam ediyorsa silin o attığınız installserver.exe'yi ve alta geçin. http://www.maxicep.com/attachments/97884d1318827175/
Bende hackleyemediğim zaman bu 9.1 9.2 de takılıyordum bence bu hangi telefonlar 9.1 hangisi 9.2 diye yazarsanız kusursuz bir konu olur yinede elinize sağlık
kardeş n97 32 gb da 1 hafta önce yaptım ama şimdi tlf formatlamıştım şimdi tmquarentine dosyasını atıyorum c ye ama antivirüs te bulmuyor no data yazıyo ne yaptıysamo lmadı
arkadaşlar bende de tmquarentine nin içi gözükmüyordu ne yaptıysam gözükmedi.tekrar dan mobilse security i kaldırdım c den tmquarentine dosyasını sildim..telefonu kapatıp açtım tekrar security mobil i kurdum xğloreyi açtım indirdiğinim dosyayı zipliyken çıkardım c ye öyle oldu anca.teşekkürler bu konuyu açan arkadaşa