Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

aga27

Üye
kardeş alemin kralısın eline emegini yüregine binler kere teşekkür nerdeyse telefonu satacakdım 1 aydır uraşıyordum site site dolanıyordum E72 telim sagol

Konu Sahibi
​ bu işten çok dua aldın
sağolasin. Bir faydamiz oluyorsa me mutlu bize

----------Eklendi @ 17:58:37 ---------- Yazıldı @ 17:42:49 ----------

kardeş alemin kralısın eline emegini yüregine binler kere teşekkür nerdeyse telefonu satacakdım 1 aydır uraşıyordum site site dolanıyordum E72 telim sagol
estağfurullah onca yöntemin içinden birisi de bizimkisi sadece. Hayırlı olsun kardeş

Tepkiler: Amaru Shady
Symbianist ellerine sağlık böle özenle hazırlanmış bi konu için fakat bu 1. sıradaki adımda Mobile_Security programını nerden indiricez. Linkini koymamışsın sanırım... İlgilenirsen sevinirim... Kolay gelsin...

Konu Sahibi
kardeş orada anlatılan ilk 4 adım için gerekli olan hersey sertifikaya son yazanin içinde zaten.

LeareN

Üye
InstallServerRP aktif olmuyor

Konu Sahibi
InstallServerRP aktif olmuyor
konuyu okumuyorsunuz. Devamında yazıyor aktif olmuyorsa ne yapılacağı. Telefonuna uygun olan installserveri uygun yere atman gerek kardeş o zaman.

krool

Üye
adamın dibisin ancak bu kadar başarılı olabilirdi

ımdat

Üye
Kardeş tek kelimeyle mükemmel bir iş başarmışsın tebrikler. Ayrıca sana destek olan arkadaşlarda aynı dileklerim geçerli

----------Eklendi @ 17:33:56 ---------- Yazıldı @ 17:30:28 ----------

Söylemeyi unuttum da yalnız RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx programı telefon her kapandığında pasif duruma geçiyor. Hep aktif olmasının bir yolu yok mu?

Konu Sahibi

sağolasın . Tabi ki de var add to auto yap seçtikten sonra

----------Eklendi @ 18:03:45 ---------- Yazıldı @ 18:02:45 ----------

n8 calıstı tesekurler emegıne saglık

rica ederim hayırlı olsun

farukc2

Üye
kardeş telefonum 6220c kaç aydır hacklemeye çalışıyorum sen hızır gibi geldin çok sağol allah ne muradın varsa versin

xoxoxo

Üye
n95 ile 4 adımda oldu emeğine sağlık böyle paylaşımlar yapan senini gibi insanlara gerçekten ihtiyaç var....

Konu Sahibi
sağolun var olun dostlar. Ne demek her zaman elimizden geldiğince yardımcı oluruz

uqur112

Üye

asLan kardesm benm be çok saol o video varya çok işime yaradı kaç qündür uqrasyrdum snnda yaptım Tekrar çok saol ellerine saqlıkk .

erknlmn

Üye
eyvalla klavyene sağlık

Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar. Rica ederim. Hepinize hayırlı olsun.

Wade1

Üye
N95 V35.0.0.2 sürümü kullanıyorum denedim.Roompacther lardaki ikonlar yeşil duruyor.Opera mobile ve ram booster diye uygulama yükledim.Şimdi ben telefonumun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlayabilirim

telefon paso reset atmaya başladı bunu yapınca c6 -01