millet o kadar çok yorum varki hepsine bakamadım. Benim tel. 5250 ve herşeyi yaptım da şu en son 2 dosya aktif yapamadım. Benimkinde ikiside kırmızı oldu
antivirüste üç dosyayı seçip restore yapamamışsın tekrar tmquarantine klasörünü C: ye çıkart üç dosyayı da restore yaptığına emin ol rom patcher çalışacaktır.
ya bişe demim diyorum ama zorla sövdürüyosunuz adamı arkadasım okadar program söylemişsin bitanesinin link i yok nerden bulcak millet bunları yarım saattir araştırıyorum bişe yapcaksanız ya tam yapın helalinden dua edelım teşekkur edelım size yada hiç elinizi sürmeyin vakit kaybından baska bi işe yaramıyo
ya bişe demim diyorum ama zorla sövdürüyosunuz adamı arkadasım okadar program söylemişsin bitanesinin link i yok nerden bulcak millet bunları yarım saattir araştırıyorum bişe yapcaksanız ya tam yapın helalinden dua edelım teşekkur edelım size yada hiç elinizi sürmeyin vakit kaybından baska bi işe yaramıyo
arkadaş rom patcherı kurduysan open4all seçeneği aktif olduysa yani yeşil olduysa telefon hacklenmiştir.Sertifikasız uygulama yükleme installserver ile alakalıdır eğer ki rom patcher da ki installserver yaması kırmızı gösteriyorsa o zaman yapacağın telefonuna uygun installserver.exe yi c:\sys\bin klasörüne atacaksın.1.yöntem yazanı indir telefonum e63 diyorsun 9.2 yazan sana uygundur onu at c:\sys\bin klasörünün içine artık sertifikasız uygulamaları yükleyebilirsin.
sys\bin patcher ldd not found diyor ikisi de kırmızı oluyor eğer bunu diyorsan antivirüste üç dosyayı seçip restore yapamadın,tmquarantine klasörünü C: ye çıkart şimdi antivirüsü aç üç dosyayıda restore yap orada dosya kalmasın rom patcherı aç sorunsuz çalışacaktır.