xinanux Üye shadow_21' Alıntı: Tşk. Dostum Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun. ----------Eklendi @ 18:06:43 ---------- Yazıldı @ 18:05:00 ---------- Symbianist' Alıntı: 6700 yazdım ya ikisi de olur işte Genişletmek için tıkla ... üstad bir kaç model daha vardı galiba önceki sayfalarda e5 gibi
shadow_21' Alıntı: Tşk. Dostum Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun. ----------Eklendi @ 18:06:43 ---------- Yazıldı @ 18:05:00 ---------- Symbianist' Alıntı: 6700 yazdım ya ikisi de olur işte Genişletmek için tıkla ... üstad bir kaç model daha vardı galiba önceki sayfalarda e5 gibi
xinanux Üye fenerliozan' Alıntı: gardas allah razı olsun helal sana Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun kardeş.
fenerliozan' Alıntı: gardas allah razı olsun helal sana Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun kardeş.
BrainFree Üye Üstadım, sendeki c/patches klas,rünü bi qfs lle atar mısın yanlışlıkla sildim de. Sys bindeki patchler silinmedi sadece c patchesdekiler ----------Eklendi @ 23:09:36 ---------- Yazıldı @ 23:08:59 ---------- Symbianist' Alıntı: 6700 yazdım ya ikisi de olur işte Genişletmek için tıkla ... 6700 java değil mi
Üstadım, sendeki c/patches klas,rünü bi qfs lle atar mısın yanlışlıkla sildim de. Sys bindeki patchler silinmedi sadece c patchesdekiler ----------Eklendi @ 23:09:36 ---------- Yazıldı @ 23:08:59 ---------- Symbianist' Alıntı: 6700 yazdım ya ikisi de olur işte Genişletmek için tıkla ... 6700 java değil mi
xinanux Üye BrainFree' Alıntı: Üstadım, sendeki c/patches klas,rünü bi qfs lle atar mısın yanlışlıkla sildim de. Sys bindeki patchler silinmedi sadece c patchesdekiler ----------Eklendi @ 23:09:36 ---------- Yazıldı @ 23:08:59 ---------- 6700 java değil mi Genişletmek için tıkla ... benim konuda var alttaki resimin orada...
BrainFree' Alıntı: Üstadım, sendeki c/patches klas,rünü bi qfs lle atar mısın yanlışlıkla sildim de. Sys bindeki patchler silinmedi sadece c patchesdekiler ----------Eklendi @ 23:09:36 ---------- Yazıldı @ 23:08:59 ---------- 6700 java değil mi Genişletmek için tıkla ... benim konuda var alttaki resimin orada...
lazefe52 Üye 6700slide bende c/sys/bin dosyası acılmıyor . O sebeple installserver.exe dosyasını x-plore tasımıyor. rompatcher+. Acılısta sys/bin/patcher*.ldd not found! Uyarısi veriyor
6700slide bende c/sys/bin dosyası acılmıyor . O sebeple installserver.exe dosyasını x-plore tasımıyor. rompatcher+. Acılısta sys/bin/patcher*.ldd not found! Uyarısi veriyor
erenrtyfgh Üye ustad ben ınstallserver.exe nın hepsını(9.1 9.2 9.3 9.4 ) denedım yıne hata veeıo cıldırcam
lazefe52 Üye gene aynı sys dosyası acılmıyor ve yeni sys adlı dosyada oluşmuyor ----------Eklendi @ 12:06:33 ---------- Yazıldı @ 12:03:36 ---------- epey zamandır uğrasıyorum bir turlu hack yapamıyorum .
gene aynı sys dosyası acılmıyor ve yeni sys adlı dosyada oluşmuyor ----------Eklendi @ 12:06:33 ---------- Yazıldı @ 12:03:36 ---------- epey zamandır uğrasıyorum bir turlu hack yapamıyorum .
Symbianist Üye Konu Sahibi erenrtyfgh' Alıntı: cok saol symbıanıst oldu be Genişletmek için tıkla ... hadi geçmiş olsun
Symbianist Üye Konu Sahibi lazefe52' Alıntı: gene aynı sys dosyası acılmıyor ve yeni sys adlı dosyada oluşmuyor ----------Eklendi @ 12:06:33 ---------- Yazıldı @ 12:03:36 ---------- epey zamandır uğrasıyorum bir turlu hack yapamıyorum . Genişletmek için tıkla ... senin sorun nasıl birşey kardeş?
lazefe52' Alıntı: gene aynı sys dosyası acılmıyor ve yeni sys adlı dosyada oluşmuyor ----------Eklendi @ 12:06:33 ---------- Yazıldı @ 12:03:36 ---------- epey zamandır uğrasıyorum bir turlu hack yapamıyorum . Genişletmek için tıkla ... senin sorun nasıl birşey kardeş?
lazefe52 Üye sys dosyası x-plore acmıyor installserver dosyası da sys acılmadıgı icin tasınmıyor telim 6700slide s60v3
sys dosyası x-plore acmıyor installserver dosyası da sys acılmadıgı icin tasınmıyor telim 6700slide s60v3
korays3 Üye Dostum çok tşkler N82'de sorunsuzca hallettim, bişey sorcam bu xplore ve rompatcher dan birini veya 2sini silsek olur mu? Merak ettim, tşkl
Dostum çok tşkler N82'de sorunsuzca hallettim, bişey sorcam bu xplore ve rompatcher dan birini veya 2sini silsek olur mu? Merak ettim, tşkl
lazefe52 Üye open 4all rp+ ve instal server rp+ sarı halka icinde yesil oldu . Bu tamam mı demek ----------Eklendi @ 14:07:12 ---------- Yazıldı @ 14:02:49 ---------- bu sefer oldu simdi baktım sertifika olmayan uygulama yukledim sertifika istemiyor
open 4all rp+ ve instal server rp+ sarı halka icinde yesil oldu . Bu tamam mı demek ----------Eklendi @ 14:07:12 ---------- Yazıldı @ 14:02:49 ---------- bu sefer oldu simdi baktım sertifika olmayan uygulama yukledim sertifika istemiyor
xinanux Üye lazefe52' Alıntı: open 4all rp+ ve instal server rp+ sarı halka icinde yesil oldu . Bu tamam mı demek ----------Eklendi @ 14:07:12 ---------- Yazıldı @ 14:02:49 ---------- bu sefer oldu simdi baktım sertifika olmayan uygulama yukledim sertifika istemiyor Genişletmek için tıkla ... tamam oldu ve tavsiyem otomatik açık bırakma o yamaları add to auto yani işine yarayacağı yerde aktif edersin. ----------Eklendi @ 14:17:24 ---------- Yazıldı @ 14:14:32 ---------- koraydurmaz' Alıntı: Dostum çok tşkler N82'de sorunsuzca hallettim, bişey sorcam bu xplore ve rompatcher dan birini veya 2sini silsek olur mu? Merak ettim, tşkl Genişletmek için tıkla ... rom patcherı silmeyeceksin o duracak.
lazefe52' Alıntı: open 4all rp+ ve instal server rp+ sarı halka icinde yesil oldu . Bu tamam mı demek ----------Eklendi @ 14:07:12 ---------- Yazıldı @ 14:02:49 ---------- bu sefer oldu simdi baktım sertifika olmayan uygulama yukledim sertifika istemiyor Genişletmek için tıkla ... tamam oldu ve tavsiyem otomatik açık bırakma o yamaları add to auto yani işine yarayacağı yerde aktif edersin. ----------Eklendi @ 14:17:24 ---------- Yazıldı @ 14:14:32 ---------- koraydurmaz' Alıntı: Dostum çok tşkler N82'de sorunsuzca hallettim, bişey sorcam bu xplore ve rompatcher dan birini veya 2sini silsek olur mu? Merak ettim, tşkl Genişletmek için tıkla ... rom patcherı silmeyeceksin o duracak.
xinanux Üye Dopsy' Alıntı: E71 tekrar tekrar hacked ! belkide 15defa hackledim telefonu Genişletmek için tıkla ... aferin sen instalserver.exe atıyor musun e71 için.
Dopsy' Alıntı: E71 tekrar tekrar hacked ! belkide 15defa hackledim telefonu Genişletmek için tıkla ... aferin sen instalserver.exe atıyor musun e71 için.