vivaz u5 te oldu ama linkteki verildigi mobile securty le olmadı bu versiyonuyla oldu
Trend Micro Mobile Security 3.0 for OS/S60 3rd Edition
S telefon s60v5 bu programı nasıl çalıştırdı anlamadım eline sağlık symbianist kardeş teşekkür ederim
Aynen üstad 2 temel nokta var birincisi tmquarantine klasörünü c nin ana dizinine kopyalamak ki antivirüs onları görsün başka bir yerde olursa görmez. İkinciside antivirüsün quarantine list bölümünde üç tane rom patcherın ldd dosyalarını eksiksiz bir şekilde restore yapmak yani sys\bin klasörüne göndermek.Eğer eksik restore olursa bir tane bile dosya unutulursa rom patcher açıldığında sys\bin patcher ldd not found(sys\bin klasöründe ldd dosyaları bulunamadı) tekrar tekrar anlatıyoruz ama kimse okumuyor sanırım.
ortak benim işte tammdr 1. sorun senn verdiğin linkten snra çözüldü 2. sorunda benm fexplorerden dolayı kaynaklanıyormuş c'ye kopyaladığım zaman tmquarantine dosyasnn içine bi tane daha tmquarantine dosyası açıp diğer dosyaları onun içine koyuyormuş gerekli olan dosyalrı tmquarantine dosyasına girildiğinde karşma gelcek şeklde yaptım restorede tmmdr saol kardeş ellerine sağlık
ortak benim işte tammdr 1. sorun senn verdiğin linkten snra çözüldü 2. sorunda benm fexplorerden dolayı kaynaklanıyormuş c'ye kopyaladığım zaman tmquarantine dosyasnn içine bi tane daha tmquarantine dosyası açıp diğer dosyaları onun içine koyuyormuş gerekli olan dosyalrı tmquarantine dosyasına girildiğinde karşma gelcek şeklde yaptım restorede tmmdr saol kardeş ellerine sağlık
iyi de konuda yazıyor zaten olduğu gibi c'ye atın diye valla yaza yaza kitap olacak bizim konu. uzadıkça uzadı. şu halde bile okumuyorlar onları hiç okumazlar