zaza Üye Konu Sahibi Dolgore' Alıntı: Tutturamadı yahu, etilere gel Genişletmek için tıkla ... kısmet pelın_' Alıntı: hey niye ölüyomuşsun yahu Genişletmek için tıkla ... düşmanlarım çok çünkü ----------Eklendi @ 16:40:14 ---------- Yazıldı @ 16:39:16 ---------- Masha' Alıntı: burdan kuran okuturuz merak etme Genişletmek için tıkla ... okusaydım cepteki programdan zaten okurdum engelleyen biri hatta birileri var (şeytan, nefis)
Dolgore' Alıntı: Tutturamadı yahu, etilere gel Genişletmek için tıkla ... kısmet pelın_' Alıntı: hey niye ölüyomuşsun yahu Genişletmek için tıkla ... düşmanlarım çok çünkü ----------Eklendi @ 16:40:14 ---------- Yazıldı @ 16:39:16 ---------- Masha' Alıntı: burdan kuran okuturuz merak etme Genişletmek için tıkla ... okusaydım cepteki programdan zaten okurdum engelleyen biri hatta birileri var (şeytan, nefis)
zaza Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: Kahrol düşman Genişletmek için tıkla ... kıyamete kadar bişey olmaz
zaza Üye Konu Sahibi bak bugün camiye gitmeyi unuttum öğlen okununca aklıma geldi geçen haftada gitmemiştim. kesin cehennemliğim
bak bugün camiye gitmeyi unuttum öğlen okununca aklıma geldi geçen haftada gitmemiştim. kesin cehennemliğim
zaza Üye Konu Sahibi isteyene yerini hemen tahsis ediyorlar zebani: buyrun pelin hanım sizi buraya alalım pelin: klimalı olanı yokmu? zebani: malesef klimalı olanlar doldu taştı
isteyene yerini hemen tahsis ediyorlar zebani: buyrun pelin hanım sizi buraya alalım pelin: klimalı olanı yokmu? zebani: malesef klimalı olanlar doldu taştı
pelın_ zaza' Alıntı: isteyene yerini hemen tahsis ediyorlar zebani: buyrun pelin hanım sizi buraya alalım pelin: klimalı olanı yokmu? zebani: malesef klimalı olanlar doldu taştı Genişletmek için tıkla ... ayaktada giderız sorun dıyıl
zaza' Alıntı: isteyene yerini hemen tahsis ediyorlar zebani: buyrun pelin hanım sizi buraya alalım pelin: klimalı olanı yokmu? zebani: malesef klimalı olanlar doldu taştı Genişletmek için tıkla ... ayaktada giderız sorun dıyıl
zaza Üye Konu Sahibi sacda götürürler seni ellere vermem seni zebaniler geldi şimdi seni istiyorlardı ama kardeşin kurtaramaz seni
sacda götürürler seni ellere vermem seni zebaniler geldi şimdi seni istiyorlardı ama kardeşin kurtaramaz seni
zaza Üye Konu Sahibi yalnız kurtarır demedim kurtaramaz dedim onlar zebani ya daha bişey diyemezsin abi desende duymazlar duyguları yoktur onların kancayı ayağından geçirirler sürüklerler seni
yalnız kurtarır demedim kurtaramaz dedim onlar zebani ya daha bişey diyemezsin abi desende duymazlar duyguları yoktur onların kancayı ayağından geçirirler sürüklerler seni
zaza Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: hala burdamısın Genişletmek için tıkla ... ne yapalım bağımlıyız birazdan cepten girecem pelın_' Alıntı: napalım kader ya hem ben nıye oluyorum bu senın konun ssen ölmuyomuydun kardesım Genişletmek için tıkla ... hayat müşterektir diyen siz değilmiydiniz ?
Revengeful' Alıntı: hala burdamısın Genişletmek için tıkla ... ne yapalım bağımlıyız birazdan cepten girecem pelın_' Alıntı: napalım kader ya hem ben nıye oluyorum bu senın konun ssen ölmuyomuydun kardesım Genişletmek için tıkla ... hayat müşterektir diyen siz değilmiydiniz ?