lovestar Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Siliyorum zaten büyük bir zevkle O hayale kapılan çok üye var ve kandırılabilecek konumdalar ... Asıl bunlara üzülüyorum ... Cahillik yapabilirler ... Genişletmek için tıkla ... maxide her zaman gelenler gidenler olacaktır..gitmek isteyen kendi iradesiyled gider...kalanında kendi fikridir...biz kalıcı oluruz umarım.önemli olan bu benim için...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Siliyorum zaten büyük bir zevkle O hayale kapılan çok üye var ve kandırılabilecek konumdalar ... Asıl bunlara üzülüyorum ... Cahillik yapabilirler ... Genişletmek için tıkla ... maxide her zaman gelenler gidenler olacaktır..gitmek isteyen kendi iradesiyled gider...kalanında kendi fikridir...biz kalıcı oluruz umarım.önemli olan bu benim için...
haltie Üye Konu Sahibi sonyerolsson' Alıntı: şahsen 50 bin tl ye geçebilirim oraya Genişletmek için tıkla ... ™ мγdяєaм;1890042' Alıntı: Kim Napmış İzleye Mİyorum Ben .. Genişletmek için tıkla ... beni görmedinmi tuuuuuuuuuuu yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
sonyerolsson' Alıntı: şahsen 50 bin tl ye geçebilirim oraya Genişletmek için tıkla ... ™ мγdяєaм;1890042' Alıntı: Kim Napmış İzleye Mİyorum Ben .. Genişletmek için tıkla ... beni görmedinmi tuuuuuuuuuuu yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Samsunspor Emekli Yönetici мγdяєaм;1891967' Alıntı: Göremedim Genişletmek için tıkla ... Kapı gibi çocuğu göremedin
мγdяєaм;1891967' Alıntı: Göremedim Genişletmek için tıkla ... Kapı gibi çocuğu göremedin