TuMuBeMi Üye kol@j' Alıntı: hanımlar ona göre sizin olduğunuz kadar bizim de ifade edemediğimiz şeyler var.. sizin anlayış beklemeniz kadar bizim de anlayış beklemeye hakkımız var. zaten nükleer reaktör gibi için için yanıyoz. fazla üsteleyip de atom bombasını patlatmayın... su serpin de serinlesin ... Genişletmek için tıkla ...
kol@j' Alıntı: hanımlar ona göre sizin olduğunuz kadar bizim de ifade edemediğimiz şeyler var.. sizin anlayış beklemeniz kadar bizim de anlayış beklemeye hakkımız var. zaten nükleer reaktör gibi için için yanıyoz. fazla üsteleyip de atom bombasını patlatmayın... su serpin de serinlesin ... Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye buketcik' Alıntı: varmı halen ağlayan erkek Genişletmek için tıkla ... var ama ilk defa ağladım bidaha ağlamayacam
buketcik' Alıntı: varmı halen ağlayan erkek Genişletmek için tıkla ... var ama ilk defa ağladım bidaha ağlamayacam
zaza Üye buketcik' Alıntı: aferin sana bidaha asla ağlama.bırak başkaları ağlasın yeter senin limit doldu. Genişletmek için tıkla ... uykum gelmiyor yav bide onun için ağlayacam şimdi ha itiraf ediyorum ilk değildi bu ama ilk defa bu kadar uzun sürdü gözyaşlarım
buketcik' Alıntı: aferin sana bidaha asla ağlama.bırak başkaları ağlasın yeter senin limit doldu. Genişletmek için tıkla ... uykum gelmiyor yav bide onun için ağlayacam şimdi ha itiraf ediyorum ilk değildi bu ama ilk defa bu kadar uzun sürdü gözyaşlarım