bir dakkia bakarmısını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bir dakkia bakarmısını
beyler bellede mesaj gelince 1 yeni mesajınız geldi diyor bn ole çıkmasını istemiyom navi barın aşşağıya inmesini istiyorum bole birşer varmı yada sadede 1 yeni mesaj geldi yazısı kalksada olur yardımlarınızı bekliyorum

FlaxLy

Üye
Öyle birşey yapılabilmesi için,dosyalarla oynamak lazım diye biliyorum. Diğer türlü mesaj ayarlarında öyle bir ayar olduğunuda sanmıyorum. Olsa güzel olur. Kız arkadaş yönünden kötü oluyor Saygılar..

Konu Sahibi
ya hiç sorma sms geldimi üsteki bar bile inse yetr

FlaxLy

Üye
ya hiç sorma sms geldimi üsteki bar bile inse yetr

Mesaj geldiğinde üstteki bar inecekse ciddi bi durum Bunu bilen çıkmaz. Ama bunu yapmak için gerçekten dosyalarla oynanması lazım. Veya bi program ama böyle bi programı niye yapsın ki Herneyse... Belki bilen çıkar. Fazla konuna girmiyim.

Konu Sahibi
şu 1 yeni mesaj gitsin de ayar oluyorum ya

Konu Sahibi
ya en azından gorunesin annda iyidi
bellede pat diye çıkınca merak ediyor insan kız yani

Konu Sahibi
aynen kardeşim ya belle herşey mükemmel şu mesaj da sıkıntı olmasa tmmdır

En iyi çözüm kız arkadaşının olmamasıdır o zman bakan olmaz

+0,5 olmama yönüne katılıyorum
+0,5 olması yönüne katılıyorum
Toplam +1

Biz erkekler işte görsün kaç yazar ki. Elimi sallasam ellisi diyorum. Ayrılamıyor
Zaten o kızla çıkıpta başkasına bakıyorsan ayıp.O zman mesajın gelmesinde bir sıkıntı yok.En fazla küfürle mesaj gelir artık kızlar onu da pek önemsemez olmuş

FlaxLy

Üye
Zaten o kızla çıkıpta başkasına bakıyorsan ayıp.O zman mesajın gelmesinde bir sıkıntı yok.En fazla küfürle mesaj gelir artık kızlar onu da pek önemsemez olmuş

Olsun. Bazen beni dövecek gibi oluyor. Tırsıyorum Küfür görürse ki Ölümlerden ölüm beğeniyim. Küfür sevmez Ah bi çıksa mesajı gizleyen. Hatta Mesajları komple gizlesin

Olsun. Bazen beni dövecek gibi oluyor. Tırsıyorum Küfür görürse ki Ölümlerden ölüm beğeniyim. Küfür sevmez Ah bi çıksa mesajı gizleyen. Hatta Mesajları komple gizlesin
İşin zormuş be usta Ben mr.applock kullanıyorum mesajlara şifre koydum şifresiz açılmıyor bunuda deneyebilirsiniz

FlaxLy

Üye
İşin zormuş be usta Ben mr.applock kullanıyorum mesajlara şifre koydum şifresiz açılmıyor bunuda deneyebilirsiniz

Koyuyum. Farketmiyor. Bu sefer şifre ne diyor ? Al başına belayı Menü>>"Mesajlar" komple gizleyecek prgram arıyorummm

----------Eklendi @ 02:46:57 ---------- Yazıldı @ 02:45:29 ----------

+ iphone hastası. Şaka vb. Programları biliyor. Ben en iyisi telefon götürmiyim

Allah yardım etsin ne diyeyim Neyse konuyu dağıtmaylım arkadaş kızmasın

sende çok şey istiyorsun valla bende böyle olsun istiyordum oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...