SilentOne
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya hiç sorma sms geldimi üsteki bar bile inse yetr
şu 1 yeni mesaj gitsin de ayar oluyorum ya
ya en azından gorunesin annda iyidi
bellede pat diye çıkınca merak ediyor insan kız yani
En iyi çözüm kız arkadaşının olmamasıdır o zman bakan olmaz
Zaten o kızla çıkıpta başkasına bakıyorsan ayıp.O zman mesajın gelmesinde bir sıkıntı yok.En fazla küfürle mesaj gelir artık kızlar onu da pek önemsemez olmuş
+0,5 olmama yönüne katılıyorum
+0,5 olması yönüne katılıyorum
Toplam +1
Biz erkekler iştegörsün kaç yazar ki. Elimi sallasam ellisi diyorum. Ayrılamıyor
Zaten o kızla çıkıpta başkasına bakıyorsan ayıp.O zman mesajın gelmesinde bir sıkıntı yok.En fazla küfürle mesaj gelir artık kızlar onu da pek önemsemez olmuş
İşin zormuş be usta
Olsun. Bazen beni dövecek gibi oluyor. TırsıyorumKüfür görürse ki Ölümlerden ölüm beğeniyim. Küfür sevmez Ah bi çıksa mesajı gizleyen. Hatta Mesajları komple gizlesin
İşin zormuş be ustaBen mr.applock kullanıyorum mesajlara şifre koydum şifresiz açılmıyor bunuda deneyebilirsiniz
Koyuyum. Farketmiyor. Bu sefer şifre ne diyor ? Al başına belayıMenü>>"Mesajlar" komple gizleyecek prgram arıyorummm
----------Eklendi @ 02:46:57 ---------- Yazıldı @ 02:45:29 ----------
+ iphone hastası. Şaka vb. Programları biliyor. Ben en iyisi telefon götürmiyim
Allah yardım etsin ne diyeyim Neyse konuyu dağıtmaylım arkadaş kızmasın
beyler bellede mesaj gelince 1 yeni mesajınız geldi diyor bn ole çıkmasını istemiyom navi barın aşşağıya inmesini istiyorum bole birşer varmı yada sadede 1 yeni mesaj geldi yazısı kalksada olur yardımlarınızı bekliyorum
sende çok şey istiyorsun valla bende böyle olsun istiyordum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?