burakkk97
Üye
-
Konu Sahibi
-
7- yatağın altına baktınmi
diğerleri için cevap yazamıyacagım kusura bakma çok soru var
opera neden sorun çıkarıyor ki ne
VALLA dostum ihtiyacım olmayan ama merak ettiğim soruları yazmışsın açıkçası, genelde bu sorular soruluyor ve cevapsız kalıyor umarım cevap bulursun sorularına
font için operayı aç arka planda çalışsın ve sonra fontu değiştir boyutlarıyla filan oynama fontun, sonra restart yapınca oluyormuş ama ben denedim olmadı
arkadaşım sen gerçekten çok fazla şey istiyorsun sana nacizene bir tafsiyem var.
ya bu isteklerini unut, yada sen telefon kullanma
çünkü sen telefon kullandıkça senin isteklerin bitmez gibi.
otg kablosuna gelince o istek yanlıştı, çünkü burda insanlarla dalga geçer gibi oldu.
gicik iste bi walt disney fontu kullandirtmadi pislik
- - - Eklendi - - -
onu ben de denedim
- - - Eklendi - - -
fazla konu acmayi sevmem biriktirip sormustum. otg kablosunu da kaldirdim
dostum otg iyiydi kaldırmana gerek yoktu, o kadar sorunun üstüne ancak öyle bir soru koyulurdu yani yanlış anlaşılacak birşey yok yani
dostum otg iyiydi kaldırmana gerek yoktu, o kadar sorunun üstüne ancak öyle bir soru koyulurdu yani yanlış anlaşılacak birşey yok yani
e haliyle o kadar resmi olmaya da gerek yok. Kaldırmasına gerek yoktu. Güldürdü açıkçası
1- NetQin M Guard traffic monitor
2- Değiştiremezsin. Ama indirirken soruyo zaten fazla sorun yaşamazsın. (varsayılan tarayıcı yapma modu var)
3- Sıkıntı olmaz bence. Çünkü benimki de aşırı ısınıyor. Ama kullanma kılavuzunda bataryanın zarar görme riskinin olduğu yazıyor
4- CFW yüklemen gerekiyor
5- Font Zoomer dene. Bütün proların fontunu değiştirebilir
6-http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/symbian-3-n8-c6-01-c7-e7-e6-x7-hack-ve-modifiye-4-521971.html
bu sayfada şarkı bilgilerini düzenleme var.
Elimden gelen bu yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
rahatsız olmadım fakat otg sorusu biraz dalga gibi geldi.
(otg kayboldu bulamıyorum.)
rica ederim
- - - Eklendi - - -
quick apps panel çok kullanışlı değil ama. Bi süre sonra sıkılırsın
hayallah yaa. Mod dosyalarını silince düzelir kardeşim. Kusura bakma dışardaydım yeni görüyorum msjları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?