Bir CD-R İcindeki dosyalar nasıl silinir ?

Bir CD-R İcindeki dosyalar nasıl silinir ?
Dosyanın icindeki programları yazılımları ve ya muzikleri nasıl silebilirim ve ya cd 'yi boşalta bilirim?

Tepkiler: bytlki

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Standart CD-R silinemez. Sadece yazılabilirler. Ama CD-RW olanlar hem yazılır hemde silinir. Eğer elinde CD-RW varsa bunu Nero > Ekstralar > CD yada DVD Sil seçeneğinden yapabilirsiniz...

pr0

Üye
Standart CD-R silinemez. Sadece yazılabilirler. Ama CD-RW olanlar hem yazılır hemde silinir. Eğer elinde CD-RW varsa bunu Nero > Ekstralar > CD yada DVD Sil seçeneğinden yapabilirsiniz...

cvplar ıcın thank you

--------------- Ekleme ---------------

cvp ıcın sagol nero programı varsa linkle atarmısın aga

dvd-r de silinebiliniomu ?

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
indirebilirsiniz...

cyberlink dvd süite varsa disk sil de siler ztn

kemal21

Üye
bu bariz zaten sadece cd rw ler silinebilir

ok thank you cvplar ıcın elımde sadece cd -r ve dvd -r var ıcını bosaltıp muzık yuklemek ıstıom ama sadece yukluom cd nın ıcındekı programlaı sılemıom .

cvp ıcın sagol denıcem

türkçeyi katlettiğim icinde özür

dvd-r silermi?

Ben CD'leri dizimde siliyorum.

dragocuk

Üye
bende bir program war ama adı bnde saklı ??? CD-R leri bile siliyor mahşallah şimdi adını söylemedigim için bana kızaccaksınızz ADINI SÖYLİREM ............................ 3.1 gerçekten böyle googleye ....................... 3.1 yazın olouyor bi site cıkıyorr onu indiriyor tabi virüslü