Salihyet Üye Seni Tanriya DiLenen DiLeğe, GökLere Uzanan eLe . Sen Gözümden SüzüLen Yasa, Tek Düsünceye, Hasrete . Sen Yasadigim Ömre, En GüzeL GünLere... Tüm oLumSuzLuklara RağmeN HerşeYe çevirirdim seni ...
Seni Tanriya DiLenen DiLeğe, GökLere Uzanan eLe . Sen Gözümden SüzüLen Yasa, Tek Düsünceye, Hasrete . Sen Yasadigim Ömre, En GüzeL GünLere... Tüm oLumSuzLuklara RağmeN HerşeYe çevirirdim seni ...
ufuk023 Üye iremm' Alıntı: yha hep sen bana geliosun üsttekini brad pitte Genişletmek için tıkla ... beni takip ediosun sonra bana geliosun falan bende seni angelina jolie yapayım mı?
iremm' Alıntı: yha hep sen bana geliosun üsttekini brad pitte Genişletmek için tıkla ... beni takip ediosun sonra bana geliosun falan bende seni angelina jolie yapayım mı?
Praetor Emekli Yönetici Hadi ben seni de Angelina Jolie'ye çevireyim! 2 Angelina 1 Angelina'dan iyidir (şaka yapıyorum tabii alınmaca yok!) (alttaki sen şaka yapma ben alınabilirim!!!)
Hadi ben seni de Angelina Jolie'ye çevireyim! 2 Angelina 1 Angelina'dan iyidir (şaka yapıyorum tabii alınmaca yok!) (alttaki sen şaka yapma ben alınabilirim!!!)
Candy Üye yalnızkoyboy' Alıntı: öğrenciye çevirirdim Genişletmek için tıkla ... Bende seni öğretmene... Durumumuzu anla diye
yalnızkoyboy' Alıntı: öğrenciye çevirirdim Genişletmek için tıkla ... Bende seni öğretmene... Durumumuzu anla diye