grafikseli 84 Üye en az ismail yk kadar meşhur olacağın bir sanatçıya.... (karizma duruşu var kardeşimin)
safakk Üye ünlü harfe çevirirdim alakaya maydonoz bu nebiçim kavonoz madem yüzme bilmiyordun neden çıktın minareye
ünlü harfe çevirirdim alakaya maydonoz bu nebiçim kavonoz madem yüzme bilmiyordun neden çıktın minareye
Anıl Umut Emekli Yönetici 7+1 logitech e çevirirdim benimkiler biraz eskimiş işinize yarayacak bi şeylere çevirin milleti
Fatih[Sag0]HiphoP Üye leiche' Alıntı: dua et kadirin kardeşisin yoksa maymuna çevirirdim seni Genişletmek için tıkla ...
Fatih[Sag0]HiphoP Üye in_dream' Alıntı: Sagopa'ya çevirirdim sende kurtulurdun, bizde Genişletmek için tıkla ... keşke büyücü olsan
in_dream' Alıntı: Sagopa'ya çevirirdim sende kurtulurdun, bizde Genişletmek için tıkla ... keşke büyücü olsan
_dumanist_ Üye Allah korusun sen büyücü olma sakın, Hiç sevmem kedileri bakma sen avatarıma Ben bu sefer kıyamıcam sana
Allah korusun sen büyücü olma sakın, Hiç sevmem kedileri bakma sen avatarıma Ben bu sefer kıyamıcam sana