zaza Üye aslankaplants' Alıntı: ben de zazaya veriridim Genişletmek için tıkla ... bende sana vereyim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap bundan sonra zazaya gül değil çelenk veririz eee nede olsa intihar ediyor.
zaza Üye 'TUĞ'' Alıntı: bundan sonra zazaya gül değil çelenk veririz eee nede olsa intihar ediyor. Genişletmek için tıkla ... nerden çıktı bu
'TUĞ'' Alıntı: bundan sonra zazaya gül değil çelenk veririz eee nede olsa intihar ediyor. Genişletmek için tıkla ... nerden çıktı bu
aslankaplants Üye saol çiçek verdiğin için zaza ----------Eklendi @ 13:46:15 ---------- Yazıldı @ 13:43:52 ---------- zaza' Alıntı: nerden çıktı bu Genişletmek için tıkla ... parmağın kanıyo ya
saol çiçek verdiğin için zaza ----------Eklendi @ 13:46:15 ---------- Yazıldı @ 13:43:52 ---------- zaza' Alıntı: nerden çıktı bu Genişletmek için tıkla ... parmağın kanıyo ya
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zaza' Alıntı: nerden çıktı bu Genişletmek için tıkla ... intihar ediyorum demedinmi
zaza Üye emerim ben onu merak etme ----------Eklendi @ 13:48:36 ---------- Yazıldı @ 13:48:17 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: intihar ediyorum demedinmi Genişletmek için tıkla ... ne zaman demişim iftira atmayın
emerim ben onu merak etme ----------Eklendi @ 13:48:36 ---------- Yazıldı @ 13:48:17 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: intihar ediyorum demedinmi Genişletmek için tıkla ... ne zaman demişim iftira atmayın
aslankaplants Üye zaza' Alıntı: emerim ben onu merak etme Genişletmek için tıkla ... oruç değil misin??
zaza Üye aslankaplants' Alıntı: oruç değil misin?? Genişletmek için tıkla ... oda vardı değilmi tüh lan
Xilence Kapalı Hesap Zaza Revo Neco Hakan Xilence 4.Murat muz57 F.s.M Vincent Chavrash Ozan Preator Diablos Halit Anıl Umut EroL İntifada Kalender
Zaza Revo Neco Hakan Xilence 4.Murat muz57 F.s.M Vincent Chavrash Ozan Preator Diablos Halit Anıl Umut EroL İntifada Kalender
Bluetoooth Üye Xilence' Alıntı: Zaza RevoNecoHakanXilence4.Muratmuz57F.s.MVincentChavrashOzanPreatorDiablosHalitAnıl UmutEroLİntifadaKalender Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 20:49:28 ---------- Yazıldı @ 20:48:34 ---------- eraya
Xilence' Alıntı: Zaza RevoNecoHakanXilence4.Muratmuz57F.s.MVincentChavrashOzanPreatorDiablosHalitAnıl UmutEroLİntifadaKalender Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 20:49:28 ---------- Yazıldı @ 20:48:34 ---------- eraya
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Enver'' Alıntı: annemi siteye üye yapıp ona verirdim Genişletmek için tıkla ...