__xXx__ Üye Elektr0' Alıntı: feyza senin bahçenin çifçisi olmak isterdim valLa yani ileride duran new holland traktör var çok hoşuma gidiyor yaa Genişletmek için tıkla ... new holland olduğunu nerden biliyorsun ya massey ferguson ise
Elektr0' Alıntı: feyza senin bahçenin çifçisi olmak isterdim valLa yani ileride duran new holland traktör var çok hoşuma gidiyor yaa Genişletmek için tıkla ... new holland olduğunu nerden biliyorsun ya massey ferguson ise
Elektr0 Üye the_road_runner' Alıntı: new holland olduğunu nerden biliyorsun ya massey ferguson ise Genişletmek için tıkla ... Massey Fergusonar kırmızı , New holland lar mavid ,John deere'ler yeşiL ,tümosanlar kırmızı dır + olarak bir buket Gülü Pelin'e verirdim...
the_road_runner' Alıntı: new holland olduğunu nerden biliyorsun ya massey ferguson ise Genişletmek için tıkla ... Massey Fergusonar kırmızı , New holland lar mavid ,John deere'ler yeşiL ,tümosanlar kırmızı dır + olarak bir buket Gülü Pelin'e verirdim...
mstf_l Üye Elektr0' Alıntı: Massey Fergusonar kırmızı , New holland lar mavid ,John deere'ler yeşiL ,tümosanlar kırmızı dır + olarak bir buket Gülü Pelin'e verirdim... Genişletmek için tıkla ... Yoo kırmızı yada turuncu new holland olabilir Gulu satmaktan vazgectim kime versem dusunuyom simdi
Elektr0' Alıntı: Massey Fergusonar kırmızı , New holland lar mavid ,John deere'ler yeşiL ,tümosanlar kırmızı dır + olarak bir buket Gülü Pelin'e verirdim... Genişletmek için tıkla ... Yoo kırmızı yada turuncu new holland olabilir Gulu satmaktan vazgectim kime versem dusunuyom simdi
Necmati Üye Elektr0' Alıntı: Minoo adam akıllı gözükürse minoo^ya yoksa kimseye vermim Genişletmek için tıkla ... triplerde o zaten alacam onun aklını Cravrash
Elektr0' Alıntı: Minoo adam akıllı gözükürse minoo^ya yoksa kimseye vermim Genişletmek için tıkla ... triplerde o zaten alacam onun aklını Cravrash
Bluetoooth Üye Necmati' Alıntı: triplerde o zaten alacam onun aklını Cravrash Genişletmek için tıkla ... necmatiye
Elektr0 Üye Elektr0' Alıntı: Minoo adam akıllı gözükürse minoo^ya yoksa kimseye vermim Genişletmek için tıkla ... bunda ısrar ediyorum
Elektr0' Alıntı: Minoo adam akıllı gözükürse minoo^ya yoksa kimseye vermim Genişletmek için tıkla ... bunda ısrar ediyorum