zaza Üye _BaRan_' Alıntı: huriŞ ablama Genişletmek için tıkla ... ben verecem kaybol huriş ablamam ama benim ablama
_BaRan_' Alıntı: huriŞ ablama Genişletmek için tıkla ... ben verecem kaybol huriş ablamam ama benim ablama
Revengeful Emekli Yönetici Hurişimeee Nur ablamaaa Özlem ablamaa Pınaraaaa " " ? yok yok " " Tamam bu daha iyi Canım kardeşim Tubayaaaaa
Hurişimeee Nur ablamaaa Özlem ablamaa Pınaraaaa " " ? yok yok " " Tamam bu daha iyi Canım kardeşim Tubayaaaaa
huri$ Üye _BaRan_' Alıntı: huriŞ ablama Genişletmek için tıkla ... ooyy te$ekkurlerr karde$im zaza' Alıntı: ben verecem kaybol huriş ablamam ama benim ablama Genişletmek için tıkla ... kiskanç kofteeeeee _BaRan_' Alıntı: Tamam senin ablan olsun ne yapalım Genişletmek için tıkla ... kiyamam yaaa Revengeful' Alıntı: Hurişimeee Nur ablamaaa Özlem ablamaa Pınaraaaa " " ? yok yok " " Tamam bu daha iyi Canım kardeşim Tubayaaaaa Genişletmek için tıkla ... te$ekkur ederimm ve hayat boyu sizinle ya$ayacak ya$lanacak hiç solmayacak guller versin rabbim sizlereee karde$lerimm
_BaRan_' Alıntı: huriŞ ablama Genişletmek için tıkla ... ooyy te$ekkurlerr karde$im zaza' Alıntı: ben verecem kaybol huriş ablamam ama benim ablama Genişletmek için tıkla ... kiskanç kofteeeeee _BaRan_' Alıntı: Tamam senin ablan olsun ne yapalım Genişletmek için tıkla ... kiyamam yaaa Revengeful' Alıntı: Hurişimeee Nur ablamaaa Özlem ablamaa Pınaraaaa " " ? yok yok " " Tamam bu daha iyi Canım kardeşim Tubayaaaaa Genişletmek için tıkla ... te$ekkur ederimm ve hayat boyu sizinle ya$ayacak ya$lanacak hiç solmayacak guller versin rabbim sizlereee karde$lerimm
zaza Üye _BaRan_' Alıntı: Tamam senin ablan olsun ne yapalım Genişletmek için tıkla ... tamam paylaşabiliriz --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: kiskanç kofteeeeee Genişletmek için tıkla ... kıskanırım seni ben kıskanırım herkesten bu nasıl sevgi ALLAHım öleceğim derdinden
_BaRan_' Alıntı: Tamam senin ablan olsun ne yapalım Genişletmek için tıkla ... tamam paylaşabiliriz --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: kiskanç kofteeeeee Genişletmek için tıkla ... kıskanırım seni ben kıskanırım herkesten bu nasıl sevgi ALLAHım öleceğim derdinden
_SiyabeNd_ Üye zaza' Alıntı: tamam paylaşabiliriz --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... Gerçektenmi ALLAH Razı Olsun
zaza' Alıntı: tamam paylaşabiliriz --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... Gerçektenmi ALLAH Razı Olsun
zaza Üye _BaRan_' Alıntı: Gerçektenmi ALLAH Razı Olsun Genişletmek için tıkla ... ama en büyük pay benimdir
_SiyabeNd_ Üye zaza' Alıntı: ama en büyük pay benimdir Genişletmek için tıkla ... Olsun ben azınada Razıyım huriŞ ablam olsunda
zaza' Alıntı: ama en büyük pay benimdir Genişletmek için tıkla ... Olsun ben azınada Razıyım huriŞ ablam olsunda