Bir bağırdı 433 tavuk öldü!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bir bağırdı 433 tavuk öldü!!!!
Bir bağırdı, tam 443 tavuk öldü

Çin’de 4 yaşındaki çocuğun bağırması üzerine yüzlerce tavuk ölünce, mahkeme çocuğun babasını 230 dolar tazminata mahkum etti.

Şaka değil, gerçek... Çin'de köpeğin havlamasından korkan bir çocuğun bağırmasıyla yüzlerce tavuğun öldüğü bildirildi.

Bu ilginç olay ülkenin doğusundaki Jiangsu eyaletinin Nanjing şehrinde meydana geldi. Nanjing Sabah Postası gazetesinin haberine göre, gaz şişesi satan babasıyla bir köye giden 4 yaşındaki bir erkek çocuk, köpeğin havlamasından korkup, kümesin bulunduğu pencerede uzun süre bağırarak ağladı. Ağlayınca da tam 443 tavuk bir anda öldü.

Tavukların sahibi çocuktan davacı oldu ve olay mahkemeye taşındı. Mahkeme, çocuğun beklenmedik anormal bağırmasının kümesteki 443 tavuğun korkudan birbirini çiğneyerek ölmesine neden olduğu kararına vardı.


Karara göre çocuğun babası, tavukların sahibine 230 dolar (1,800 yuan) tazminat ödemeye mahkûm oldu
 
Tepkiler: AHMED...

MasteLaa

Üye
Sesten mi korkmuşlar acaba
 

AHMED...

Üye
haberde sesten korktukları yazıyor ama birde tavuklara sormak lazım neden korktunuz diye
 
    Konu Sahibi
epey garip olay
 
Tepkiler: pelın_

pelın_

yavuzz yavuz yavuzz sen anladın onu

- - - Eklendi - - -

yavuzz yavuz yavuzz sen anladın onu
 
bir of ceksem karsidaki daglar yikilir dedikleri bu olsa gerk .d
 
Savasta falan lazim olur bi kactanede bizde olsa keske
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...