Mayk29 Üye bu temanın linkini verebilecek varmı? ---------- Eklendi @ 23:02:47 ---------- Yazıldı @ 23:00:04 ---------- neyse buldum arkadaşlar
bu temanın linkini verebilecek varmı? ---------- Eklendi @ 23:02:47 ---------- Yazıldı @ 23:00:04 ---------- neyse buldum arkadaşlar
yusuf_bey Üye millet o uygulama bu tema grafik değiştirici. Buyrun link konuya ekleyin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
millet o uygulama bu tema grafik değiştirici. Buyrun link konuya ekleyin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burakkk250 Üye Konu Sahibi yusuf_bey' Alıntı: millet o uygulama bu tema grafik değiştirici. Buyrun link konuya ekleyin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... dostum bu sadece ikonları değiştiriyor ya
yusuf_bey' Alıntı: millet o uygulama bu tema grafik değiştirici. Buyrun link konuya ekleyin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... dostum bu sadece ikonları değiştiriyor ya
.Kerasus. Üye Burakkk250' Alıntı: dostum bu sadece ikonları değiştiriyor ya Genişletmek için tıkla ... tamm işte kılavyesini beğendiğin temaya metronun ikonlarını atarsın olur biter
Burakkk250' Alıntı: dostum bu sadece ikonları değiştiriyor ya Genişletmek için tıkla ... tamm işte kılavyesini beğendiğin temaya metronun ikonlarını atarsın olur biter
Burakkk250 Üye Konu Sahibi .Kerasus.' Alıntı: tamm işte kılavyesini beğendiğin temaya metronun ikonlarını atarsın olur biter Genişletmek için tıkla ... onu da denedim de bu sefer ikonların şekli değişmiyor diğer temadaki gibi kalıyor
.Kerasus.' Alıntı: tamm işte kılavyesini beğendiğin temaya metronun ikonlarını atarsın olur biter Genişletmek için tıkla ... onu da denedim de bu sefer ikonların şekli değişmiyor diğer temadaki gibi kalıyor
.Kerasus. Üye bikaç kere dene bendede ilk başta aynıydı sonra yine denedim değişti.oluşan yeni temanın hedef temayla aynı boyutta olup olmadığına dikkat et
bikaç kere dene bendede ilk başta aynıydı sonra yine denedim değişti.oluşan yeni temanın hedef temayla aynı boyutta olup olmadığına dikkat et