Catty Emekli Yönetici Yanardağ fışkırmış , lavlar soğuyarak su yüzeyine çıkmış ,genelde okyanus ortasındaki adalar böyle oluşmuştur Ayrıca Ek bilgi Atlantik okyanusunda da Bir kıta oluşacak böyle giderse
Yanardağ fışkırmış , lavlar soğuyarak su yüzeyine çıkmış ,genelde okyanus ortasındaki adalar böyle oluşmuştur Ayrıca Ek bilgi Atlantik okyanusunda da Bir kıta oluşacak böyle giderse
Catty Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne demek , İşte ben böyle konular istiyorum ..
sonyerolsson' Alıntı: verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne demek , İşte ben böyle konular istiyorum ..
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Üye Gribi' Alıntı: Yanardağ fışkırmış , lavlar soğuyarak su yüzeyine çıkmış ,genelde okyanus ortasındaki adalar böyle oluşmuştur Ayrıca Ek bilgi Atlantik okyanusunda da Bir kıta oluşacak böyle giderse Genişletmek için tıkla ... süpersin
Üye Gribi' Alıntı: Yanardağ fışkırmış , lavlar soğuyarak su yüzeyine çıkmış ,genelde okyanus ortasındaki adalar böyle oluşmuştur Ayrıca Ek bilgi Atlantik okyanusunda da Bir kıta oluşacak böyle giderse Genişletmek için tıkla ... süpersin