BrainHacker
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lütfen yrdim.2 senedir pc de amd ekran karti var ama kullanamiyorum.Cünki bios antikaanakart Üreticisi : sony corparation model : VPCEJ2E1E. Aida extreme edition yukledim bios guncellemesi icin beni bios agent diem biyere yolladi ama parali.Lütfen yardim biktim 64 mb yle oyun oynamaya ((
Biirde pc nin altina batimmi o model die yazdigim producktion nameymis.
Model olarak su yaziyor PCG-91311m
- - - Eklendi - - -
AID extremede anakart adi VPC-EJ2E1E olarak yaziyor
- - - Eklendi - - -
Su bios agentin cracklisini bana bulabilecek olan varmi oradan kolayca ve otomatik yaparim
- - - Eklendi - - -
Lütfeeeeeeeeeeeeen
evet bu
vaio support programin yukluyse oradan model ayrintilarina bakabilirsin.
verdigin bilgilerden bu bilgisayar cikiyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet bu
- - - Eklendi - - -
poeki nasil güncelleyecegim ? teamwiewerden girip yapa bilirmisin ? ben bozarim felan daha once hic yapmadim.
Gördügüm kadariyla bütün özellikleri ayni.Fakat benimki beyaz
Linkte listelenen ozelliklerle ayni mi? islemci, ekran karti vs?
Eger dogru ise yapman gereken bios dosyasini indirmek, bilgisayarini adaptore baglamak, arka planda calisan acik uygulama birakmamak ve bios dosyasini calistirmak. otomatik olarak yapacaktir, sen bios uygulamasini calistirdiktan itibaren bilgisayara dokunma. bittikten sonra otomatik olarak restart atacaktir, atmazsa bile manuel restart icin uyarir.
onemli olan linkteki senin bilgisayarin mi? yanlis bios problem yaratir, cihaz brick olabilir.
Sorumluluk sana ait, bu nedenle teamviewerdan yardimci olamayacagim, iyi sanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?