> çileke$ < Üye recepali' Alıntı: yaw arkadaşım ben pytonu kurdum ama çalışmadı tel 6600 napmam lazım Genişletmek için tıkla ... Python u yükleyince ikon çıkmaz exe programı benim 6600 da çalışıyor hiç sorun yaşamadım...
recepali' Alıntı: yaw arkadaşım ben pytonu kurdum ama çalışmadı tel 6600 napmam lazım Genişletmek için tıkla ... Python u yükleyince ikon çıkmaz exe programı benim 6600 da çalışıyor hiç sorun yaşamadım...
> çileke$ < Üye 3p1n3phr1n3' Alıntı: teşekkürLer.. artık benim de programım oLcak Genişletmek için tıkla ...
vonlanthen17 Üye hoş güzel de bunun ne fonksiyonu var anlamadım. cepte .exe mi açıyo hayır. yanılıyormuyum?
nusrud Üye Ya Siz Bu S60 Pro Anlıtyorsaniz Bana şuınu Acil Olarak Bulabilirmisiniz Exetosis Yani Exe Setupunu Sis E çevirme
Ya Siz Bu S60 Pro Anlıtyorsaniz Bana şuınu Acil Olarak Bulabilirmisiniz Exetosis Yani Exe Setupunu Sis E çevirme
anil111 Üye abi tamam da bu phyton 3650 de çalışırmı acaba indirdim deniyorum.emeğe sağlık. --------------- Ekleme --------------- çalışmadı hatırası olmasa tutmamda telefonu.neyse bi 6600 alayım bari sıkıntı çekip dutuyorum zaten.
abi tamam da bu phyton 3650 de çalışırmı acaba indirdim deniyorum.emeğe sağlık. --------------- Ekleme --------------- çalışmadı hatırası olmasa tutmamda telefonu.neyse bi 6600 alayım bari sıkıntı çekip dutuyorum zaten.
test76 Üye arkadasım sis dosyasından sonra acılmasını saglamak icin sisboomu yoklemen lazım son versiyonunu
tektek Üye arkadaslar ben exe hazırladım ama programa nasıl yazacagım bır zahmet soyleyın --------------- Ekleme --------------- lutfen programa nasıl yazılır exe
arkadaslar ben exe hazırladım ama programa nasıl yazacagım bır zahmet soyleyın --------------- Ekleme --------------- lutfen programa nasıl yazılır exe
> çileke$ < Üye tektek' Alıntı: arkadaslar ben exe hazırladım ama programa nasıl yazacagım bır zahmet soyleyın --------------- Ekleme --------------- lutfen programa nasıl yazılır exe Genişletmek için tıkla ... Sisboom ve sistoll ile cepte veya pc de yapılmakta...
tektek' Alıntı: arkadaslar ben exe hazırladım ama programa nasıl yazacagım bır zahmet soyleyın --------------- Ekleme --------------- lutfen programa nasıl yazılır exe Genişletmek için tıkla ... Sisboom ve sistoll ile cepte veya pc de yapılmakta...
snacker Üye sağol usta güzel paylasim --------------- Ekleme --------------- sisboom ile nasıl yapacagız bunu çilekeş anlatabilirmisin biraz
sağol usta güzel paylasim --------------- Ekleme --------------- sisboom ile nasıl yapacagız bunu çilekeş anlatabilirmisin biraz
cirkinn Üye güzel konu emin ağbi teşekkürler ya bunun 9.1 yokmu senin verdiğin sisboom benzeri o update error veriyor ne yapabilirim
güzel konu emin ağbi teşekkürler ya bunun 9.1 yokmu senin verdiğin sisboom benzeri o update error veriyor ne yapabilirim
AZADE27 Üye nasıl kulanılacagımı bilmiyorum ama umarım kullanabilirim tşk --------------- Ekleme --------------- abdulahh47' Alıntı: Teşekkürler.süpersin. --------------- Ekleme --------------- ÇOK HIZLI ÇOK GÜÇLÜ BİR ANTİVİRÜS.15 saniyede bulur ve siler.ayrıca program türkçe. İŞTE LİNK: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... velilen link error mesajı veriyor şununla bi ilgilen direkt link bekliyoruz tşk
nasıl kulanılacagımı bilmiyorum ama umarım kullanabilirim tşk --------------- Ekleme --------------- abdulahh47' Alıntı: Teşekkürler.süpersin. --------------- Ekleme --------------- ÇOK HIZLI ÇOK GÜÇLÜ BİR ANTİVİRÜS.15 saniyede bulur ve siler.ayrıca program türkçe. İŞTE LİNK: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... velilen link error mesajı veriyor şununla bi ilgilen direkt link bekliyoruz tşk