estorak Üye __xXx__' Alıntı: ne kadar ki orada dambıl fiyatları Genişletmek için tıkla ... Ben 12 liraya almıştım 5kg x 2
__xXx__' Alıntı: ne kadar ki orada dambıl fiyatları Genişletmek için tıkla ... Ben 12 liraya almıştım 5kg x 2
__xXx__ Üye estorak' Alıntı: Ben 12 liraya almıştım 5kg x 2 Genişletmek için tıkla ... ikisini mi 12 liraya tekini mi ----------Eklendi @ 21:06:10 ---------- Yazıldı @ 21:05:43 ---------- bi de ağırlık miktarı artınca fiyat artıyo mu?
estorak' Alıntı: Ben 12 liraya almıştım 5kg x 2 Genişletmek için tıkla ... ikisini mi 12 liraya tekini mi ----------Eklendi @ 21:06:10 ---------- Yazıldı @ 21:05:43 ---------- bi de ağırlık miktarı artınca fiyat artıyo mu?
estorak Üye __xXx__' Alıntı: ikisini mi 12 liraya tekini mi ----------Eklendi @ 21:06:10 ---------- Yazıldı @ 21:05:43 ---------- bi de ağırlık miktarı artınca fiyat artıyo mu? Genişletmek için tıkla ... Ikisini 12 liraya aldım hep 5 er kglik geliyo zaten ağırlık artmadı hiç yani
__xXx__' Alıntı: ikisini mi 12 liraya tekini mi ----------Eklendi @ 21:06:10 ---------- Yazıldı @ 21:05:43 ---------- bi de ağırlık miktarı artınca fiyat artıyo mu? Genişletmek için tıkla ... Ikisini 12 liraya aldım hep 5 er kglik geliyo zaten ağırlık artmadı hiç yani
Tommy Vercetti Üye greenmile' Alıntı: bimi sevmem bu yüzden uğramam Genişletmek için tıkla ... ben ne demek istediğinizi anladım. Artık daha çok seviyorum bimi
greenmile' Alıntı: bimi sevmem bu yüzden uğramam Genişletmek için tıkla ... ben ne demek istediğinizi anladım. Artık daha çok seviyorum bimi
SHS Üye greenmile' Alıntı: bim ve alkol Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 16:37:41 ---------- Yazıldı @ 16:37:05 ---------- defter, kalem alırdım ama ömürleri kısa olurdu
greenmile' Alıntı: bim ve alkol Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 16:37:41 ---------- Yazıldı @ 16:37:05 ---------- defter, kalem alırdım ama ömürleri kısa olurdu
anılbaran Üye bımden işim düşerse yada mecbur kalırsam gidıyom nedenını bosverin ama bı ara kek alıp duruyodum hatta en çok kek aldım
bımden işim düşerse yada mecbur kalırsam gidıyom nedenını bosverin ama bı ara kek alıp duruyodum hatta en çok kek aldım