Necmati Üye SheSoul' Alıntı: gerçekten mi ? --------------- Ekleme --------------- satanik misin peki ?? 0_0 Genişletmek için tıkla ... bunun sen dedin sen olmayasın..!
SheSoul' Alıntı: gerçekten mi ? --------------- Ekleme --------------- satanik misin peki ?? 0_0 Genişletmek için tıkla ... bunun sen dedin sen olmayasın..!
PhyscoDevil Üye kol@j' Alıntı: bu satanistler anladığımız anlamda kedici değiller.. çok daha karmaşık... Genişletmek için tıkla ... evet de iste insanlar alısmıs kedici kedici die
kol@j' Alıntı: bu satanistler anladığımız anlamda kedici değiller.. çok daha karmaşık... Genişletmek için tıkla ... evet de iste insanlar alısmıs kedici kedici die
Revengeful Emekli Yönetici Daha kolay yakalanabilen bir hayvan olduğu için tercih ediliyor Yoksa tavşan falanda kesiyorlar
Dafny Üye d€rVish;2944497' Alıntı: gerçekten mi ? --------------- Ekleme --------------- satanik misin peki ?? 0_0 Genişletmek için tıkla ... Satanik
d€rVish;2944497' Alıntı: gerçekten mi ? --------------- Ekleme --------------- satanik misin peki ?? 0_0 Genişletmek için tıkla ... Satanik
pelın_ kedi_eti_7' Alıntı: öyleyse bütün ülkücüler satanist Genişletmek için tıkla ... partı vs yasak ama satanıst dıyıller emın ol
kedi_eti_7' Alıntı: öyleyse bütün ülkücüler satanist Genişletmek için tıkla ... partı vs yasak ama satanıst dıyıller emın ol
Necmati Üye zaza' Alıntı: neden bu konuda merti görmeyi umarak girdiğimi şimdi anladım Genişletmek için tıkla ... deme öyle
zaza' Alıntı: neden bu konuda merti görmeyi umarak girdiğimi şimdi anladım Genişletmek için tıkla ... deme öyle
Revengeful Emekli Yönetici zaza' Alıntı: neden bu konuda merti görmeyi umarak girdiğimi şimdi anladım Genişletmek için tıkla ... Hell yeahh
zaza' Alıntı: neden bu konuda merti görmeyi umarak girdiğimi şimdi anladım Genişletmek için tıkla ... Hell yeahh
Amaru Shady Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Evet, metalciler satanist oluyor tabi ... Haftada bir ayin düzenliyoruz, kedi köpek ne varsa kesiyoruz da ben daha kanını içme aşamasına gelemedim sadece izliyorum ... Kurban bayramı ile beraber başladım kan içmeye ilk deneyimimi koyun kanı ile edindim ... Şimdi ise derilerini topluyorum luciffer e götürücem ... Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Evet, metalciler satanist oluyor tabi ... Haftada bir ayin düzenliyoruz, kedi köpek ne varsa kesiyoruz da ben daha kanını içme aşamasına gelemedim sadece izliyorum ... Kurban bayramı ile beraber başladım kan içmeye ilk deneyimimi koyun kanı ile edindim ... Şimdi ise derilerini topluyorum luciffer e götürücem ... Genişletmek için tıkla ...
DPool Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Evet, metalciler satanist oluyor tabi ... Haftada bir ayin düzenliyoruz, kedi köpek ne varsa kesiyoruz da ben daha kanını içme aşamasına gelemedim sadece izliyorum ... Kurban bayramı ile beraber başladım kan içmeye ilk deneyimimi koyun kanı ile edindim ... Şimdi ise derilerini topluyorum luciffer e götürücem ... Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Evet, metalciler satanist oluyor tabi ... Haftada bir ayin düzenliyoruz, kedi köpek ne varsa kesiyoruz da ben daha kanını içme aşamasına gelemedim sadece izliyorum ... Kurban bayramı ile beraber başladım kan içmeye ilk deneyimimi koyun kanı ile edindim ... Şimdi ise derilerini topluyorum luciffer e götürücem ... Genişletmek için tıkla ...
Necmati Üye TuRkiShCowboy http://www.maxicep.com/garip-ve-ilg...tler-o-c-424828-mesaj2944563.html#post2944563 Evet, metalciler satanist oluyor tabi ... Haftada bir ayin düzenliyoruz, kedi köpek ne varsa kesiyoruz da ben daha kanını içme aşamasına gelemedim sadece izliyorum ... Kurban bayramı ile beraber başladım kan içmeye ilk deneyimimi koyun kanı ile edindim ... Şimdi ise derilerini topluyorum luciffer e götürücem ... Genişletmek için tıkla ... Lüsifer'e selam söyle
TuRkiShCowboy http://www.maxicep.com/garip-ve-ilg...tler-o-c-424828-mesaj2944563.html#post2944563 Evet, metalciler satanist oluyor tabi ... Haftada bir ayin düzenliyoruz, kedi köpek ne varsa kesiyoruz da ben daha kanını içme aşamasına gelemedim sadece izliyorum ... Kurban bayramı ile beraber başladım kan içmeye ilk deneyimimi koyun kanı ile edindim ... Şimdi ise derilerini topluyorum luciffer e götürücem ... Genişletmek için tıkla ... Lüsifer'e selam söyle