Bilim kurgu filmi

Konu Sahibi
Bilim kurgu filmi
önerin film indiricem

muhsin15

Üye
x men birinci sınıf
hangi kategoriye giriyor bilmiyorum ama geçen akşam izledim uçmalı kaçmalı güzel film

Çok klasik bir cevap olacak ama Star Wars bilim kurgunun babasıdır.
Öte yandan Lucy , Edge of Tomorrow , In Time , Source Code , Transformers serisi , Robocop , Truman Show , Star Trek , World War Z , 28 Days Later , Resident Evil. Başka aklıma gelmedi şimdilik

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
oblivion, inception, hobbit, labirent ölümcül kaçış, constantine, predestination, evrim, galaksinin koruyucuları, x-men serisi, ölüm yarışı vs vs

Konu Sahibi
Sağolun gençler

Tepkiler: Enpatsu Shakugan ve Dede
    Konu Sahibi
izledim
söylediklerini izledim hakkete güzel filmlerdi başka varsa söyleyebilirsin

Enes

Üye
Hangi kafayı yaşıyosam bilim kanguru filmi diye okudum. Kafa gitmiş.

Tepkiler: Silinen Üye 2480407
izledim

söylediklerini izledim hakkete güzel filmlerdi başka varsa söyleyebilirsin
Elysium , Click , Butterfly Effect , The Core , Limitless , Matrix , The Prestige , Gravity , District 9 , Eternal Sunshine Of The Spottles Mind , Riddick , Perfume , Jumanji ,Doom . Bu kadar başka kalmadı arşivde

Konu Sahibi
Elysium , Click , Butterfly Effect , The Core , Limitless , Matrix , The Prestige , Gravity , District 9 , Eternal Sunshine Of The Spottles Mind , Riddick , Perfume , Jumanji ,Doom . Bu kadar başka kalmadı arşivde
Bunlarında çoğunu izledim teşekkürler

Yukarıda biri Lucy diye bir film önermiş. Lucy'yi tavsiye etmiyorum. Filmde hikaye falan yok, sadece evrim doğruymuş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Benden söylemesi..

Konu Sahibi
Yukarıda biri Lucy diye bir film önermiş. Lucy'yi tavsiye etmiyorum. Filmde hikaye falan yok, sadece evrim doğruymuş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Benden söylemesi..
İzledim güzel filmdi evet evrim üzerinden gidiyor ama beni ideolojisi değil film ilgilendiriyor kendi içinde tutarlı ve akıcıysa izlerim