duy_max Üye Kardeş password recovery virüslü çıktı haberin olsun. Dosya virüslüdür kimse indirmesin!!!
Aziz™ Üye bunu kullandım bir kaç sefer ama bendeki ancak bilgisayardaki kayıtlı msn şifrelerini buluyor başka türlü bulmuyor yani
bunu kullandım bir kaç sefer ama bendeki ancak bilgisayardaki kayıtlı msn şifrelerini buluyor başka türlü bulmuyor yani
keremgibi Üye linki göremiyorum! --------------- Ekleme --------------- bu program saçma!!..Sadeece PAROLAMI HATIRLA kutucuğu tıklı olanların şifrelerini gösteriyor..Ona da ne gerek zaten açılıyor otomatik olarak!!!
linki göremiyorum! --------------- Ekleme --------------- bu program saçma!!..Sadeece PAROLAMI HATIRLA kutucuğu tıklı olanların şifrelerini gösteriyor..Ona da ne gerek zaten açılıyor otomatik olarak!!!
ates1986 Üye kardes trojan uyarsı aldık bak sakat olursa senden bilrim aman sakata gelmeyelim sonra kendi halimizde olan insanlarız bu arada kayıtlı şifreleri buluor sadece açılan önceki şifreleri bulmuor
kardes trojan uyarsı aldık bak sakat olursa senden bilrim aman sakata gelmeyelim sonra kendi halimizde olan insanlarız bu arada kayıtlı şifreleri buluor sadece açılan önceki şifreleri bulmuor
erifyuuu Üye bu programı uygulayacam ama önce şifre istiyor yoksa pc yükleyemiyorum yardımcı olun lütfn