bilgisayarım çökmüş gibi birşeydi düzelttim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bilgisayarım çökmüş gibi birşeydi düzelttim
Beyler dün gece bilgisayarı çökertmiştim , masaüstüne kadar geliyordu ondan sonra donuyordu fakat dün geceden beri yaptıklarım bilgisayarı kendiliğinden düzeltti

Konu Sahibi
d
Ne yaptınız peki?
her türlü güvenli modda açtım , d yi temizledim biraz , onarım modunda açtım her türlü modu kullandım evet rami öldürdüm dün geceden beri kaba kuvvet , reset gibi birçok şey yaptım ama şu dakikalarda dün geceden beri defalarca yaptığım gibi normal olarak açtım interneti buldu , chrome tıkladım girdi ve şimdi burdayım ısrar her zaman işe yarıyor şimdiye başkası olsa formatı atmıştı bile

Hasan

Üye
güvenli mod güvensiz mod gibi

Bi dosyaya yeni isim verirken ctrl ve silme tuşuna aynı anda basıyorsun ya o ne anlama geliyor hala anlamadım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bazen başıma gelir. Geceleyin saatlerce uğraşıp düzeltemediğim bilgisayar, sabah kalkıp çalıştırınca düzelmiş olur

Konu Sahibi
Bazen başıma gelir. Geceleyin saatlerce uğraşıp düzeltemediğim bilgisayar, sabah kalkıp çalıştırınca düzelmiş olur
ama bu beter etmişti bilgisayarı , bu şekilde çok kilitlenir ama böyle uzun süren ilk defa oldu

- - - Eklendi - - -

güvenli mod güvensiz mod gibi

Bi dosyaya yeni isim verirken ctrl ve silme tuşuna aynı anda basıyorsun ya o ne anlama geliyor hala anlamadım
onu bende bilmiyorum tanımlanmayan karakter diye geçiyor en güzeli alt+255

Türk kullanıcılarının hiç disk birleştirme yapmadıklarından kıllanıyorum.

Dosyaları seçip shift ve del tuşu ile ne yapıyorduk yeni isim vermekti sanırım bu işlem

Hasan

Üye
ama bu beter etmişti bilgisayarı , bu şekilde çok kilitlenir ama böyle uzun süren ilk defa oldu

- - - Eklendi - - -

onu bende bilmiyorum tanımlanmayan karakter diye geçiyor en güzeli alt+255

Onu da denerim

Hasan

Üye
hayır ama 255 ne oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...