Bilgisayarım.. Bi Bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paradox

Üye
benimkini geçemez
64 ram
16 mb ekran kartı
80gb harddisk
gerçekten ben bunu kullanıyorum
güle güle kullan

<div class='quotetop'>(requiemksk &#064; Mar 9 2006, 09&#58;30 PM) [post=293787]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
logitech slayer.. kablosuz multimedia 11 tuslu bir mousedir.. bide kablosuz klavye ismarladim.. oda logitech.. logitech ten sasmam.. adamalr yapıyor
[/b][/quote]
o 11 tusuda kullanıyomsusun sen yaa ne ise yarıyoki bi suru tus war warsa link falan at daha kolay olur acıklama

Konu Sahibi
logitech kablosuz mediaplayer mouse

** **

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(requiemksk &#064; Mar 9 2006, 09&#58;30 PM) [post=293787]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
logitech slayer.. kablosuz multimedia 11 tuslu bir mousedir.. bide kablosuz klavye ismarladim.. oda logitech.. logitech ten sasmam.. adamalr yapıyor
[/b][/quote]
aga öyle bi anlatmısınki... Karsındaki razor_&#33;&#33;&#33; 150YTL&#39;lik mouse.... Logitech dikkatte bekler yanında...

enigma

Üye
amd almakla iyi etmişsin sorun yok. bence güzel makina güle güle kullan ilemcine ve bağlı aparatlarına zeval gelmesin.

VoLo

Üye
arkadaşım gerçekten güzel makina olmuş.özellikle kasa seçimin doğru bi seçim.ekran kartı biraz düşük kalmış.herhangi bi parçaya ihtiyacın olursa mecidiyeköy babacan bilgisayara uğra ismim volkan her türlü yardımcı olmaya çalışırım

Konu Sahibi
psiko kardesim,imzan yine yanlıs.. botularını 150*100 olarak ayarlamaya calıs..en azından boyunu ufalt

Hayırlı olsun güle güle kullan.
Herşeyi iyi de...
Monitör yanlış karar gibi geliyo bana
Bende 8 senelik CRT var haftaya değiştircem.
Asus&#39;un yeni bir modeli var 2ms tepki süreli.
Ama Sony olunca işler değişir.

Tekrar hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...