Bilgisayarda olanlar bakabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bilgisayarda olanlar bakabilir mi?
merhaba arkadaşlar 2gündür şunu indirmeye çalışıyorum ama 500mb a gelince Indirme Iptal oluyor evde net yok telefondan indiriyorum o da sorun oluyor

aşağıdaki linkteki dosyayı indirip 2 part yapıp tekrar mediafire ye upload edebilecek var mi lütfen yardıma ihtiyacım var

link:

Son düzenleme:
Dosya 7zip arşivinden çıkınca 3.40 gb oluyor iyi sıkıştırmışlar

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
3.40Gb mı nasıl olacak bu yaa indiremiyorum zıkkımı

Ben İndiririm Olmazsada

sLeepLe

Üye
bu tsm mapin yeni sürümü çıktı bunu indirme zaten. oyun sürümün kaç 1.12 yaptın mı? Eğer yaptıysan bu sürümü indirme yeni sürümü var tsm nin onu indir

Konu Sahibi
bu tsm mapin yeni sürümü çıktı bunu indirme zaten. oyun sürümün kaç 1.12 yaptın mı? Eğer yaptıysan bu sürümü indirme yeni sürümü var tsm nin onu indir
linki varmı acaba sürümü 1.12 yaptım
bunu buldum bu mu acaba ?

link:

yardıma ihtiyacım var arkadaşlar dosyayı indiremiyorum lütfen yardım edin arkadaşlar verdiğim son yorumumdaki linkte mevcut olan haritayı torrent olarak indireceğim dosyayı torrent yapabilir misiniz yapılır mi yani?

sLeepLe

Üye
Benim dediğim sürüm bu ve benim indirdiğim linkte bu gerçi sonra sildim de ben torrent yapmayı bilmiyorum

Nextman

Emekli Yönetici
Konu Sahibi isteği üzerine

Tepkiler: OttomaN TigeR ve ___kaptan___
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...