Bilgisayar - telefon arası mesaj transferi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bilgisayar - telefon arası mesaj transferi ..
Arkadaşlar merhaba. Telefonum N73. Bundan baya bi önce telefona format atmadan önce telefondaki mesajları pcye atmıştım, silinmemesi için. Şimdi o mesajları tekrar telefona kopyalayamıyorum. Sadece Taslaklara atabiliyorum ama orada da kim göndermiş, kime göndermiş.. Hiç bir şey belli değil.

Pcdeki mesajlar "VMG Dosyası".. Bunları Gelen Kutusu veya Klasörlerimdeki herhangi bi klasöre atma ihtimalim var mı?

A bi de mesajları bi klasör halinde Hafıza Kartındaki bi yere attığımda "dosya uzantısı bozuk.." tarzı bi hata alıyorum.
 

rapman

Üye
xplore gibi bir programın varsa önce hafıza kartında herhangi bir yere at.sonra da en baştaki inbox klasörüne taşı.belki olur.
 
kardes ben internetten telefona mesaj göndermek istiyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum lütfen acil yardıma baglayın beni ))))
 

haltie

Üye
internet yoluyla yollasan dahi mesaj şundan şu saatte geldi gibi bilgiler kalmaz.xplore ile yukarıda arkaşın belirttiği gibi yapabilirsin ancak.
 

messevim

Üye
daha neler neler göreceğiz yaeabbi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...