Bilgisayar nasıl arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bilgisayar nasıl arkadaşlar?
Merhaba arkadaşlar

Geçenlerde dizüstü bilgisayar aldım fiyatı uygun geldiği için özelliklerini yazsam da neler yapabilirim neler yapamam bana yardımcı olur musunuz. Bir de bu fiyata sizce iyi mi kötü mü?

• Intel® Core™ i3
  • 2,26 GHz
  • 3 GB ram
  • 320 GB
  • 7200 rpm
  • 15,6"
  • 1366 x 768 px
  • ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı 1 GB DDR3 ayrılmış olan 2234 MB'ye kadar toplam grafik belleği...
bilgisayarın fiyatı 900 markası hp

Bence bu fiyata gayet iyi ekran kartı daha iyi olabilirmiş ama olsun

Flo Rida

Üye
Arkadaşın imzasına bitiyorum ya.
Sistem iyi olmuş. Ekran kartı daha iyi olabilirdi.
Bu konuyu birde Pc Mühendisi adlı üyeye ÖM. atarsan daha iyi olur. İlgilenir hemen.

o fiyata daha iyi ekran kartlı laptop alabilirsin

ilsrt

Üye
bence iyi fiyat ama 1000 Tlye
Core İ5 2.66GHhz 4Gb Ram 500 Hdd 1Gb GT420M 15,6" Packard Bell alabilrsin..

Ekran kartı bakımından bir Laptopta paylaşımlı Ekran kartı tavsiye edilmez ki, ATI HD5470 zaten son sistem gereksinimi veya orta sistem gereksinimi isteyen oyunlar da özellik bakımından yetersiz kalacağından, Ram'den takviye alacağı için bu sefer Ram İşletim Sistemi baskısı ve Ekran kartının alacağı bellek miktarına göre yetersiz kalacaktır. Bundan dolayı da performans düşmesi gerçekleşecektir. Paylaşımlı Ekran kartları, sadece oyunlar da değil, diğer İşlemlerde de yetersiz kalacaktır. Şu durumda i5 İşlemcili ve GT420 paylaşımsız Ekran kartına sahip olan Packerd Bell'i almanızı tavsiye ederim ve özellikle tavsiyemdir.

Şu linke tıklayarak önerdiğim ürünün detaylarını görebilirsiniz.

fiyat aralığınız ve hangi amaçla kullanıcaksınız ? ona göre yardımcı olabilirim size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...