Furkan Emekli
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkür ederim
Banada bi nasip olmadı şöyle kasalı ilk laptopum oda şimdi kasmalar yapıyor. yeni pc gerekiyor artık sendeki ne kadara mal oldu?Teşekkür ederimGüzel ama çok büyük ve çok ağır. Haliyle temizlemek zor oluyor. Ultra sessiz çalışıyor. Yerden kaldırmak zor olduğu için altında tekerlekleri var zaten
Komple sistem 3795 lira tutuyor kardeşim.Banada bi nasip olmadı şöyle kasalı ilk laptopum oda şimdi kasmalar yapıyor. yeni pc gerekiyor artık sendeki ne kadara mal oldu?
Canın sağ olsun demeyi çok isterdim kardeşimBeğenmiyorsan bana verbilirsin
Telefonumun kamerası bozuk olmasa senin için fotoğraf çekerdim. Bi de kırmızı led taktık. Karanlıkta harika oluyor. Telefon bulunca fotoğrafını çeker atarım.Yarın yapmaya çalışacağım.Belli olmuyor ki fazla
Kasanın içini çekersen daha iyi olur, merak ettim deTelefonumun kamerası bozuk olmasa senin için fotoğraf çekerdim. Bi de kırmızı led taktık. Karanlıkta harika oluyor. Telefon bulunca fotoğrafını çeker atarım.Yarın yapmaya çalışacağım.
Donanım iyi biraz.Ekran kartı çok büyük ama kasa daha da büyük o yüzden sorun yok.Oynadığım bir oyun var online.Orda işlemcisi hızlı olan hızlı hareket ediyor.Bizde oyunu SSD'ye attık.Harita herkesten hızlı yükleniyor.Haliyle çok küfür yiyorum. İsterseniz kendi videoma bakın ;Kasanın içini çekersen daha iyi olur, merak ettim de
O donanım bana rahat 10 yıl yeterdi sanırım
Evet eski pc için uğraşıyorduk da...Orada bir format ekranı görüyorum..
Çok paraKardeş o pc yi kaça bırakırsın ? Alıcıyımda .
Çok para
Eyvallah kardeşim sağ ol...Vay be benim laptopu 4-5 e katlar
Güzel iş ve günlerde kullan
4000 de kargoyu sen ver sonra yeni al
150 TL kâr
3000...Ne kadar çok para belki alabilirim.
Alıcı varsa bana haber ver şaka değil3000 bine bana sat 3500 e satarım onu
Görmek istemezsin o derece kötüAlıcı varsa bana haber ver şaka değilBeyler herkes buraya bigisayarının resmini koysun bakalım neler var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?