Bilgisayar başında ölenler de var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bilgisayar başında ölenler de var..
54 yaşındaki Childress H. Wanamaker, ABD'nin New York şehrinde bir yeni medya şirketinde muhasebe müdürü olarak çalışmaktadır. En büyük korkusuysa internette takip ettiği 48 tartışma grubundaki olaylardan geri kalmaktır.

Bilgisayar başından asla kalkmadığı için zamanla yemeklerini de aksatmaya başlar. 26 yıllık karısı yemeklerini tepsiyle önüne getirir ama bu bile onun ellerini klavyeden kaldıramaz.

Kayıtlarına göre Wanamaker tartışma gruplarına ortalama her iki dakikada bir mesaj yazar. Oğlu Lucian'ın onu kaldırmak için arabasının çalınmakta olduğunu söylemesi bile Wanamaker'ı kıpırdatmaz.


Raporlara göre son dönemlerde ilgili ilgisiz her tartışmaya dalarak laf yetiştirmeye başlar. Buna ek olarak bu forumların içinden 15 bin 250 kişiyle de düzenli olarak mesajlaşır. 375 blog sitesini takip ederken bir de kendi blog sitesini kurmaya kalkar.

Sonunda Wanamaker evinde bilgisayarı başında açlıktan ölmüş olarak bulunur! İnternetin en derin yan etkisi olarak tarihe adını yazdırarak aramızdan ayrılır. Üstelik forumlarda hâlâ adı geçiyor.

Ne yazık ki cevap veremiyor.

Uzuntuyle Forum Ustadimiz olan Childress H. Wanamaker aniyoruz
 

MetQ7

Üye
Adam tam bilgisayar bağımlısıymış
 
tuvaletini nasıl yapıyomuş ?
 
    Konu Sahibi
Oturdugu yerden direk altina



----------Eklendi @ 08:55:02 ---------- Yazıldı @ 08:49:55 ----------

Aynısını ben yazacaktım. Mouse ya da touchpad kullanmaktan bileğim ağrıyo artık

mouse kullanmak bilegi felç ola bilir diye duydum hani mause tutdugmuzda bilegimiz masaya deyiyor o zaman bilegin icindeki (adi aklimda digil) ezildigi icin biley felç olma riski var ama cok yapinca oluyor hani sekreter (cok yazi yazan adamlar) bi programda duymushtum..
 

Utku

Üye
fişi çekselermiş
 
Sandalyenin ortasını delmiştir adamcağız napsın. Amacı rutbe arttırmaktır belki gerekli gereksiz mesaj falan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...